reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Super Destino, widzisz nigdy nie należy tracić nadziei.
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
bertha
Pokaż brzucha!! taki pępek jest ekstra!!! zazdroszczeJa wyczekuję na pierwsze ruchy. A wczoraj wieczorem jak pojadłam, to zaczęlo mi już wywalać pępek na wierzch i bylam przeszczęsliwa, haha. Pod koniec ciąży będę chyba szersza niż dłuższa.
SUUUUPER!!! gratulacje!Bozszu dziewczyny siedze i rycze... jestem w ciazy
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ktory dzisiaj dpo???? pokaz zdjecie testa!
Dziewczyny, jak chodzicie do dwóch /trzech ginów w czasie ciąży, to kazdy z nich zaklada wam ksiazeczke ciazy, czyli że oni wierzą że są waszymi prowadzącymi ciąże, czy jak? bo w sumie nie wiem jak powinnam zrobic jak juz sie uda.. tez chce chodzic do mojego gina oraz do gina w Medicover, bo bede miala wtedy za darmo wizyty a sobie podglądnę fasolke.. i nie wiem czy mam jak gdyby nic zakladac tam druga ksiazeczke ciazy?@M@linka14 acard prawie do porodu.
@Porzeczka1234 tak wycofam się,wyciszam. Byłam dziś u buca gin nr 1. co ma dziadowski sprzęt ale kropka zobaczył z sercem bez problemu. Dał receptę na clexan i lutkę na ryczałt, ale encortonu nie dał twierdząc że to trucizna a niech sobie gada co chce wielki znawca. Dopiero kazal mi się starać i dawał na to rok a ja mu ni ufałam i poszłam na laparo a tam niedrożne jajowody ale leki mi daje więc chodzę . Rodzić z nim i tak nie zamierzam.
@Destino ,że co?? Że jak?? Boże to cudownie !!! Pamiętaj o lekach!
Ja jestem po dodatkowej wizycie u gina. Uspokoil mnie. pecherzykow dalej jest 4, z czego 3 sensowne i 1 pretendujacy. Zawsze moze sie okazac, ze jeszcze jakis sie ukryl na USG..
Endo 11.6mm, sluz piekny, takze dzialamy! Jutro punkcja o godz 8 w Parens!
Potem stres do środy, kiedy to mam dostac info ile oocytow pobrali i ile sie zaplodnilo.
Poprosze o kciuki!
Acard kupisz bez problemu, a metyle jakieś masz? Jeśli nie to póki co kup femibion natal, clexan, steryd i progesteronDziewczyny w piatek beta 0,1. Tylko progesteron 11 cos zapowiadal. Badalam tylko dlatego, ze sprawdzalismy czy byla owulacja. Dzis tylko test zrobilam. Zaraz lece na bete. Co mam brac? W domu mam dufaston i cleksan 0,4 dzieki jednej wspanialej kobiecie z forum, ktora mi go dala. Nie mam sterydu. Moze wpadne do milewicza niech on sie martwi.
@bertha ogromne kciuki!!!! Twoja kolej ♡
tak jak miałam 2 karty
magda1208
@Destino Tak bardzo się cieszę pamiętam post , który napisałaś w odpowiedzi na mojego posta. Pisałam tobie, że należy wierzyć głęboko bo Miłosierdzie Boże nie zna granic . Spójrz jaka przewrotność . Trzymam kciuki.))))
@nafoczka wysyłaj kochana fluidy .
Pozdrawiam wszystkie mamusie, brzuchatki i staraczki.
@bertha Powodzenia.
@nafoczka wysyłaj kochana fluidy .
Pozdrawiam wszystkie mamusie, brzuchatki i staraczki.
@bertha Powodzenia.
@Destino jak cudownie. Trzymam z całej siły kciuki.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
@FoCzUsiA acard mam, metyle tez i kleksan. Nie mam sterydu. Biore acc bo choruje od przeszlo tygodnia i femibion natal i wit. D3 i rutinoscorbin, choc powoli zmniejszam dawki. Zaraz lykne acard to wieczorem bedzie zastrzyk.
@kas90 jutro bede u gina ale chetnie "porzycze jeden sterydzik na dzis". Jak malz sie odezwie to sie umowimy i podskocze. Chyba ze mieszkasz gdzies niedaleko grzegorzeckiego ronda?
Kochane wiem ze to cud od samego poczatku, ale taki cud juz przezylam raz i niestety odszedl. Teraz ja bede odliczac dni i czekac krok po kroku na kolejne etapy. Owulacja byla, test ciazowy jest zaraz spróbuję dodac, teraz prawidlowy przyrost bety, potem pecherzyk i magiczny czas serduszka. To nedzie dlugi dzien
@bertha, teraz twoja kolej. Trzymam kciuki
@kas90 jutro bede u gina ale chetnie "porzycze jeden sterydzik na dzis". Jak malz sie odezwie to sie umowimy i podskocze. Chyba ze mieszkasz gdzies niedaleko grzegorzeckiego ronda?
Kochane wiem ze to cud od samego poczatku, ale taki cud juz przezylam raz i niestety odszedl. Teraz ja bede odliczac dni i czekac krok po kroku na kolejne etapy. Owulacja byla, test ciazowy jest zaraz spróbuję dodac, teraz prawidlowy przyrost bety, potem pecherzyk i magiczny czas serduszka. To nedzie dlugi dzien
reklama
Acc i rutinoscorbin możesz brać na przeziębienie a to przeziębienie to mogło ci pomoc@FoCzUsiA acard mam, metyle tez i kleksan. Nie mam sterydu. Biore acc bo choruje od przeszlo tygodnia i femibion natal i wit. D3 i rutinoscorbin, choc powoli zmniejszam dawki. Zaraz lykne acard to wieczorem bedzie zastrzyk.
Podziel się: