reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Destino, w razie czego mogę podesłać Ci troszkę sterydu (o ile jesteś na niego zdecydowana), musiałabym policzyć ile bym mogła tabletek. Ale zawsze to coś, gdybyś nie zdobyła na już.
Cudownie!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wyczekuję na pierwsze ruchy. A wczoraj wieczorem jak pojadłam, to zaczęlo mi już wywalać pępek na wierzch i bylam przeszczęsliwa, haha. Pod koniec ciąży będę chyba szersza niż dłuższa.
Pokaż brzucha!! taki pępek jest ekstra!!! :):) zazdroszcze :):):)

Bozszu dziewczyny siedze i rycze... jestem w ciazy

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
SUUUUPER!!! gratulacje!
ktory dzisiaj dpo???? pokaz zdjecie testa!

@M@linka14 acard prawie do porodu.

@Porzeczka1234 tak wycofam się,wyciszam. Byłam dziś u buca gin nr 1. co ma dziadowski sprzęt ale kropka zobaczył z sercem bez problemu. Dał receptę na clexan i lutkę na ryczałt, ale encortonu nie dał twierdząc że to trucizna a niech sobie gada co chce wielki znawca. Dopiero kazal mi się starać i dawał na to rok a ja mu ni ufałam i poszłam na laparo a tam niedrożne jajowody ale leki mi daje więc chodzę . Rodzić z nim i tak nie zamierzam.

@Destino ,że co?? Że jak?? Boże to cudownie !!! Pamiętaj o lekach!
Dziewczyny, jak chodzicie do dwóch /trzech ginów w czasie ciąży, to kazdy z nich zaklada wam ksiazeczke ciazy, czyli że oni wierzą że są waszymi prowadzącymi ciąże, czy jak? bo w sumie nie wiem jak powinnam zrobic jak juz sie uda.. tez chce chodzic do mojego gina oraz do gina w Medicover, bo bede miala wtedy za darmo wizyty a sobie podglądnę fasolke.. i nie wiem czy mam jak gdyby nic zakladac tam druga ksiazeczke ciazy?

Ja jestem po dodatkowej wizycie u gina. Uspokoil mnie. pecherzykow dalej jest 4, z czego 3 sensowne i 1 pretendujacy. Zawsze moze sie okazac, ze jeszcze jakis sie ukryl na USG..
Endo 11.6mm, sluz piekny, takze dzialamy! Jutro punkcja o godz 8 w Parens!
Potem stres do środy, kiedy to mam dostac info ile oocytow pobrali i ile sie zaplodnilo.
Poprosze o kciuki!

Dziewczyny w piatek beta 0,1. Tylko progesteron 11 cos zapowiadal. Badalam tylko dlatego, ze sprawdzalismy czy byla owulacja. Dzis tylko test zrobilam. Zaraz lece na bete. Co mam brac? W domu mam dufaston i cleksan 0,4 dzieki jednej wspanialej kobiecie z forum, ktora mi go dala. Nie mam sterydu. Moze wpadne do milewicza niech on sie martwi.

Acard kupisz bez problemu, a metyle jakieś masz? Jeśli nie to póki co kup femibion natal, clexan, steryd i progesteron

@bertha ogromne kciuki!!!! Twoja kolej ♡
tak jak miałam 2 karty :)

@FoCzUsiA acard mam, metyle tez i kleksan. Nie mam sterydu. Biore acc bo choruje od przeszlo tygodnia i femibion natal i wit. D3 i rutinoscorbin, choc powoli zmniejszam dawki. Zaraz lykne acard to wieczorem bedzie zastrzyk.
@kas90 jutro bede u gina ale chetnie "porzycze jeden sterydzik na dzis". Jak malz sie odezwie to sie umowimy i podskocze. Chyba ze mieszkasz gdzies niedaleko grzegorzeckiego ronda?

Kochane wiem ze to cud od samego poczatku, ale taki cud juz przezylam raz i niestety odszedl. Teraz ja bede odliczac dni i czekac krok po kroku na kolejne etapy. Owulacja byla, test ciazowy jest zaraz spróbuję dodac, teraz prawidlowy przyrost bety, potem pecherzyk i magiczny czas serduszka. To nedzie dlugi dzien

@bertha, teraz twoja kolej. Trzymam kciuki

reklama
@FoCzUsiA acard mam, metyle tez i kleksan. Nie mam sterydu. Biore acc bo choruje od przeszlo tygodnia i femibion natal i wit. D3 i rutinoscorbin, choc powoli zmniejszam dawki. Zaraz lykne acard to wieczorem bedzie zastrzyk.
@kas90 jutro bede u gina ale chetnie "porzycze jeden sterydzik na dzis". Jak malz sie odezwie to sie umowimy i podskocze. Chyba ze mieszkasz gdzies niedaleko grzegorzeckiego ronda?

Kochane wiem ze to cud od samego poczatku, ale taki cud juz przezylam raz i niestety odszedl. Teraz ja bede odliczac dni i czekac krok po kroku na kolejne etapy. Owulacja byla, test ciazowy jest zaraz spróbuję dodac, teraz prawidlowy przyrost bety, potem pecherzyk i magiczny czas serduszka. To nedzie dlugi dzien

@bertha, teraz twoja kolej. Trzymam kciuki

Acc i rutinoscorbin możesz brać na przeziębienie a to przeziębienie to mogło ci pomoc :)

Do góry