Melania, ja odstawiłam Glucopage w 26 tygodniu, byłam w poradni diabetologicznej i tam kazali odstawić na czczo miałam przeważnie cukry w normie, po obciążeniu było źle. Tam mierzyłam cukry 4xdzie Glucopage czasem dziewczyny brały do 32 tc.@asia669 serdeczne gratulacje i ogromu zdrowia dla Was obojga!! Mam do Ciebie pytanie o metforminę: do kiedy ją brałaś? (jeśli oczywiście znajdziesz wolną chwilę). Też jestem pacjentką prof Jerzak, teraz leci 14 tc i prof skierowała mnie na test obciążenia glukozą, który chyba nie poszedł szałowo, na razie znam wynik na czczo- 98. Zastanawiam się czy wczoraj nie zjadłam zbyt węglowodanowej kolacji...miałam cichą nadzieję, że powoli będziemy odstawiać glucophage ale chyba tak się nie stanie. Opowiesz mi jak to było u Ciebie, żebym wiedziała czego się spodziewać?
reklama
Specjalnie dla forumowych ciotek. To dowód, że warto dążyć za marzeniem i nie zażać się niepowodzeniami. Że każdą z Was walcząca czeka taka nagroda.Asiu
Cieszę sie bardzo że do nas piszesz
I że wszystko u was ok
A ty nie miałaś mieć cc ????
Wstaw nam jeszcze tutaj fotke Tymusia .Daj nacieszyć oczy
Taki długi jestem [emoji12]
Załączniki
Był tylko starszy w szpitalu, bo dzieci wpuszczają po 12 rż. Chłopcy to inaczej odbierają. Dla niego nic się nie zmieni nadal będzie starszym bratem tylko podwójnie. Ogólnie jest chętny do pomocy.@asia669 widac ze warto. Tymus dlugi, chudy i z wyrazu buzki taki szczesliwy. Bedzie z niego grzeczny chlopczyk dopoki dziewczyny go nie popsuja. Jak starszaki przyjeli brata??
Proszę, trzymajcie kciuki za dzisiejszy nasz wypis. Mały traci na wadze, ja dopiero w nocy dostałam więcej pokarmu. Karmimy się często, ale on nie miał duzej masy, więc łatwo przekroczyć 10%.
U
użytkownik m
Gość
Asia dziękuję za zdjęcie Twojego kawalera;-) cudny,miło ze zostałas z nami i napisałaś, a widzicie co do porodu i znów sprawdza się powiedzenie człowiek planuje a Pan Bóg kieruje;-) dużo siły Asiu i Oby Tymek miał apetyt :-*
Asiu trzymam kciuki choć pamiętam ze poczatki są trudne dasz rady wikus tez duuzo stracil a tez mial mala wage. Spadl chyba do 2820 no i byl wczesniak.Był tylko starszy w szpitalu, bo dzieci wpuszczają po 12 rż. Chłopcy to inaczej odbierają. Dla niego nic się nie zmieni nadal będzie starszym bratem tylko podwójnie. Ogólnie jest chętny do pomocy.
Proszę, trzymajcie kciuki za dzisiejszy nasz wypis. Mały traci na wadze, ja dopiero w nocy dostałam więcej pokarmu. Karmimy się często, ale on nie miał duzej masy, więc łatwo przekroczyć 10%.
Sliczny jest i nogi ma piękne :*
reklama
Podziel się: