reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Daję radę, ale jestem już daleko od pępka :-) :-) :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gabis ja juz jestem z zastrzykami na boczkach i czasami na ramionach [emoji5]

Porzeczka tez sobie czasami w I trym. pozwalalam na cole bo tylko ona mi pomagala [emoji6]

Bea25ta Kochanie sto lat,spokojnej ciazy,zdrowego dziodziola [emoji5] Spelnienia marzen [emoji8][emoji8]

reklama
Gabis ja juz jestem z zastrzykami na boczkach i czasami na ramionach [emoji5]

Porzeczka tez sobie czasami w I trym. pozwalalam na cole bo tylko ona mi pomagala [emoji6]

Bea25ta Kochanie sto lat,spokojnej ciazy,zdrowego dziodziola [emoji5] Spelnienia marzen [emoji8][emoji8]

Ja też robię po bokach brzucha, gdzie skóra nie jest tak bardzo napięta.
Na udach nie przeszło, bardzo bolały.

Ja po 20 tyg mam brać w uda lub ramiona. Ale nie wiem czy samemu da się zrobic zastrzyk w ramię. Bo chyba ręki do chwycenia fałdki brakuje?

Hej dziewczyny bylam dzis u endo(znalazalam jeszcze innego szybciej i przede wszystkim taniej niz w lux medzie)
I powiedzial,ze nie bedziemy tego leczyc bo tarczyca zachowuje prawdilowe funkcje.
W ciazy mam czesciej badac tsh i ft4.
Na usg obraz prawidlowy,w jednym miejscu bylo cos ,nie guzek na ok 3mm*3mm.
Powiedzial tez ,ze nie sadzi aby tarczyca byla przyczyna moich niepowodzen.
Takze narazie postapie wg jego zakecen a dalej zobaczymy[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja po 20 tyg mam brać w uda lub ramiona. Ale nie wiem czy samemu da się zrobic zastrzyk w ramię. Bo chyba ręki do chwycenia fałdki brakuje?
Kas ja robie sama w ramie bo moj T.by mi padl mimo szczerych checi do pomocy [emoji23]
Nie robie faldki tylko wbijam i o dziwo nie robia mi sie siniaki.
I boli o wiele mniej niz w udo.

Jej dziewczyny dziekuje .Strasznie mi milo.Tak dzisiaj koncze ³4 ojoj stara dupa zemnie ale wiem ,ze sa tu z nami starsze hehehe ;-p.Pochodzilam po galerii zeby sie odwalic na swieta i wrocilam z mega nudnosciami, bolacymi cycami i pustymi rejami ale przynajmniej kasa zostala w kieszeni :-D
p.S. wiecie dlaczego kwiatuszek pamieta o moich urodzinach? Tez je dzis obchodzi tylko z mniejszy!i cyferkami - szczesciara. Od dwoch dni probiwalam sobie przypomniec haslo do bb bo na tel mam zapamietane a telefon w naprawie…

Podsumowujac @porzeczka mam tak samo jak Ty kiedy zle sie czuje fizycznie to psychicznie spokoj.

@bertha kciuki za Ciebie

Czarna wymodl sobie marzenia. Zycze wytrwalosci.

@anetakruczek dziekuje za colostrum :-*

Jej dziewczyny dziekuje .Strasznie mi milo.Tak dzisiaj koncze ³4 ojoj stara dupa zemnie ale wiem ,ze sa tu z nami starsze hehehe ;-p.Pochodzilam po galerii zeby sie odwalic na swieta i wrocilam z mega nudnosciami, bolacymi cycami i pustymi rejami ale przynajmniej kasa zostala w kieszeni :-D
p.S. wiecie dlaczego kwiatuszek pamieta o moich urodzinach? Tez je dzis obchodzi tylko z mniejszy!i cyferkami - szczesciara. Od dwoch dni probiwalam sobie przypomniec haslo do bb bo na tel mam zapamietane a telefon w naprawie…

Podsumowujac @porzeczka mam tak samo jak Ty kiedy zle sie czuje fizycznie to psychicznie spokoj.

@bertha kciuki za Ciebie

Czarna wymodl sobie marzenia. Zycze wytrwalosci.

@anetakruczek dziekuje za colostrum :-*
To i ja dołaczam się do życzeń, spelnienia marzen -zakończenie ciąży zdrowym maluchem:biggrin2::biggrin2::biggrin2:..ps. młoda laska jesteś ;)

Kwiatuszku wszystkiego dobrego.

Ja wracam od Maliny l4 jest od dziś usg nie miałam ale moja optymistyczna Malina się nawet tym nie przejeła poznałam drugą twarz naszego lekarza usmiechnięta sympatyczną i otwartą fajnie...
Wyniki badań w miarę wyszedł mi IMK ten odrzut 2,8 norma do 2,5 stosyunek th1/th2 intrerlekuina 10 - 997 norma od 1500 i jeszcze wskaźnik TNF /IL-10 0,70 a norma od 02-0,5 reszta ok a homocysteina 3,8 przyznałam się do metyli ale powiedział ze wyniki w miarę dobre i ze to zasluga miedzy innymi encortonu oczywiście homocysteiny metyle
Ps znajace wiedźmę w recepcji tak mnie wkurzyła że az ciśnienie mi skoczylo

@susana co ty na te wyniki wiem ze się orientujesz

@magda1208 nk po encortonie spadły mi z 14 % na 8 % a brałam od pozytywnego trzymam za was kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry