reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Daję radę, ale jestem już daleko od pępka :-) :-) :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gabis ja juz jestem z zastrzykami na boczkach i czasami na ramionach [emoji5]

Porzeczka tez sobie czasami w I trym. pozwalalam na cole bo tylko ona mi pomagala [emoji6]

Bea25ta Kochanie sto lat,spokojnej ciazy,zdrowego dziodziola [emoji5] Spelnienia marzen [emoji8][emoji8]

reklama
Gabis ja juz jestem z zastrzykami na boczkach i czasami na ramionach [emoji5]

Porzeczka tez sobie czasami w I trym. pozwalalam na cole bo tylko ona mi pomagala [emoji6]

Bea25ta Kochanie sto lat,spokojnej ciazy,zdrowego dziodziola [emoji5] Spelnienia marzen [emoji8][emoji8]

Ja też robię po bokach brzucha, gdzie skóra nie jest tak bardzo napięta.
Na udach nie przeszło, bardzo bolały.

Ja po 20 tyg mam brać w uda lub ramiona. Ale nie wiem czy samemu da się zrobic zastrzyk w ramię. Bo chyba ręki do chwycenia fałdki brakuje?

Hej dziewczyny bylam dzis u endo(znalazalam jeszcze innego szybciej i przede wszystkim taniej niz w lux medzie)
I powiedzial,ze nie bedziemy tego leczyc bo tarczyca zachowuje prawdilowe funkcje.
W ciazy mam czesciej badac tsh i ft4.
Na usg obraz prawidlowy,w jednym miejscu bylo cos ,nie guzek na ok 3mm*3mm.
Powiedzial tez ,ze nie sadzi aby tarczyca byla przyczyna moich niepowodzen.
Takze narazie postapie wg jego zakecen a dalej zobaczymy[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja po 20 tyg mam brać w uda lub ramiona. Ale nie wiem czy samemu da się zrobic zastrzyk w ramię. Bo chyba ręki do chwycenia fałdki brakuje?
Kas ja robie sama w ramie bo moj T.by mi padl mimo szczerych checi do pomocy [emoji23]
Nie robie faldki tylko wbijam i o dziwo nie robia mi sie siniaki.
I boli o wiele mniej niz w udo.

Jej dziewczyny dziekuje .Strasznie mi milo.Tak dzisiaj koncze ³4 ojoj stara dupa zemnie ale wiem ,ze sa tu z nami starsze hehehe ;-p.Pochodzilam po galerii zeby sie odwalic na swieta i wrocilam z mega nudnosciami, bolacymi cycami i pustymi rejami ale przynajmniej kasa zostala w kieszeni :-D
p.S. wiecie dlaczego kwiatuszek pamieta o moich urodzinach? Tez je dzis obchodzi tylko z mniejszy!i cyferkami - szczesciara. Od dwoch dni probiwalam sobie przypomniec haslo do bb bo na tel mam zapamietane a telefon w naprawie…

Podsumowujac @porzeczka mam tak samo jak Ty kiedy zle sie czuje fizycznie to psychicznie spokoj.

@bertha kciuki za Ciebie

Czarna wymodl sobie marzenia. Zycze wytrwalosci.

@anetakruczek dziekuje za colostrum :-*

Jej dziewczyny dziekuje .Strasznie mi milo.Tak dzisiaj koncze ³4 ojoj stara dupa zemnie ale wiem ,ze sa tu z nami starsze hehehe ;-p.Pochodzilam po galerii zeby sie odwalic na swieta i wrocilam z mega nudnosciami, bolacymi cycami i pustymi rejami ale przynajmniej kasa zostala w kieszeni :-D
p.S. wiecie dlaczego kwiatuszek pamieta o moich urodzinach? Tez je dzis obchodzi tylko z mniejszy!i cyferkami - szczesciara. Od dwoch dni probiwalam sobie przypomniec haslo do bb bo na tel mam zapamietane a telefon w naprawie…

Podsumowujac @porzeczka mam tak samo jak Ty kiedy zle sie czuje fizycznie to psychicznie spokoj.

@bertha kciuki za Ciebie

Czarna wymodl sobie marzenia. Zycze wytrwalosci.

@anetakruczek dziekuje za colostrum :-*
To i ja dołaczam się do życzeń, spelnienia marzen -zakończenie ciąży zdrowym maluchem:biggrin2::biggrin2::biggrin2:..ps. młoda laska jesteś ;)

Kwiatuszku wszystkiego dobrego.

Ja wracam od Maliny l4 jest od dziś usg nie miałam ale moja optymistyczna Malina się nawet tym nie przejeła poznałam drugą twarz naszego lekarza usmiechnięta sympatyczną i otwartą fajnie...
Wyniki badań w miarę wyszedł mi IMK ten odrzut 2,8 norma do 2,5 stosyunek th1/th2 intrerlekuina 10 - 997 norma od 1500 i jeszcze wskaźnik TNF /IL-10 0,70 a norma od 02-0,5 reszta ok a homocysteina 3,8 przyznałam się do metyli ale powiedział ze wyniki w miarę dobre i ze to zasluga miedzy innymi encortonu oczywiście homocysteiny metyle
Ps znajace wiedźmę w recepcji tak mnie wkurzyła że az ciśnienie mi skoczylo

@susana co ty na te wyniki wiem ze się orientujesz

@magda1208 nk po encortonie spadły mi z 14 % na 8 % a brałam od pozytywnego trzymam za was kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry