reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dziękuję wam moje kochanie juz spanikowałam moze ten jeden dzień ja pominę to nic się nie stanie wieczorem wezmę fraxi muszę wziąść te tabletki do pracy aby nie zapominać.
marzycielka81
Burczus trzymam kciuki za pozytywny test.
Mala79 moj maly mial usuwane niedawno 3 migdaly. Trzymam kciuki. Zobaczysz bedzie dobrze. Dzieci szybko dochodza do siebie.
Dzol bardzo mi przykro. Mam nadzieje ze szybko wyleczysz ureoplasme.
Bylam wczoraj u ginekologa. Histopatologia po histeroskopii ok. Znalazla sie przyczyna mojego zapalenia pecherza. Mam bakterie w moczu:-( dostalam antybiotyk. Cykl mi zwariowal dzis mam 19 dc i wg ginekologa owulacje mam miec w piatek czyli 21 dc. Czyli ile dni bedzie trwal cykl. Te cale starania mnie dobijaja wszystko sie rozregulowalo. Zawsze mialam cykl 28 dni a ostatnio 35....
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Mala79 moj maly mial usuwane niedawno 3 migdaly. Trzymam kciuki. Zobaczysz bedzie dobrze. Dzieci szybko dochodza do siebie.
Bylam wczoraj u ginekologa. Histopatologia po histeroskopii ok. Znalazla sie przyczyna mojego zapalenia pecherza. Mam bakterie w moczu:-( dostalam antybiotyk. Cykl mi zwariowal dzis mam 19 dc i wg ginekologa owulacje mam miec w piatek czyli 21 dc. Czyli ile dni bedzie trwal cykl. Te cale starania mnie dobijaja wszystko sie rozregulowalo. Zawsze mialam cykl 28 dni a ostatnio 35....
burczuś
dzięki marzycielka81...Burczus trzymam kciuki za pozytywny test.
Z tym rozregulowaniem cykli to chyba nasza psychika też nam płata figla.
W ogóle przed szczepieniami co zaplanowaliśmy,to od razu była ciąża. Teraz kolejny cykl kicha(chyba). Nie umie zaskoczyć... ale też myślę,że organizm się buntuje po swojemu
No ale co. trzeba dalej próbować i jakoś to będzie.
Co do zapalenia pęcherza, też często miewałam,ale odpukać dawno się nie powtórzyły. Unikam np jaccuzi na basenach-siedlisko bakterii cieplutka woda, idealne środowisko do rozmnażania się różnych świństw
@Porzeczka1234, nie obawiaj się, na pewno nic się nie stanie jak pominiesz raz acard. Nie jedna z nas przy plamieniach musiała go odstawiać.
Z tymi dziwnymi cyklami przy staraniach to prawda.
Z tymi dziwnymi cyklami przy staraniach to prawda.
motylek1234
Burczus trzymam kciuki!
Porzeczka jak się czujesz?
Porzeczka jak się czujesz?
motylek1234
Dziewczyny powiedzcie mi jak ruchy można wyczuc dziecka mi już leci 21 tydzień a tylko takie bulgotanie..
To bulgotanie to właśnie pierwsze ruchy dziecka.Dziewczyny powiedzcie mi jak ruchy można wyczuc dziecka mi już leci 21 tydzień a tylko takie bulgotanie..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
motylek1234
Gabiś tak późno?
Podziel się: