reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziękuję wam moje kochanie juz spanikowałam moze ten jeden dzień ja pominę to nic się nie stanie wieczorem wezmę fraxi muszę wziąść te tabletki do pracy aby nie zapominać.

Burczus trzymam kciuki za pozytywny test.

Mala79 moj maly mial usuwane niedawno 3 migdaly. Trzymam kciuki. Zobaczysz bedzie dobrze. Dzieci szybko dochodza do siebie.

Dzol bardzo mi przykro. Mam nadzieje ze szybko wyleczysz ureoplasme.

Bylam wczoraj u ginekologa. Histopatologia po histeroskopii ok. Znalazla sie przyczyna mojego zapalenia pecherza. Mam bakterie w moczu:-( dostalam antybiotyk. Cykl mi zwariowal dzis mam 19 dc i wg ginekologa owulacje mam miec w piatek czyli 21 dc. Czyli ile dni bedzie trwal cykl. Te cale starania mnie dobijaja wszystko sie rozregulowalo. Zawsze mialam cykl 28 dni a ostatnio 35....

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Burczus trzymam kciuki za pozytywny test.

Mala79 moj maly mial usuwane niedawno 3 migdaly. Trzymam kciuki. Zobaczysz bedzie dobrze. Dzieci szybko dochodza do siebie.

Dzol bardzo mi przykro. Mam nadzieje ze szybko wyleczysz ureoplasme.

Bylam wczoraj u ginekologa. Histopatologia po histeroskopii ok. Znalazla sie przyczyna mojego zapalenia pecherza. Mam bakterie w moczu:-( dostalam antybiotyk. Cykl mi zwariowal dzis mam 19 dc i wg ginekologa owulacje mam miec w piatek czyli 21 dc. Czyli ile dni bedzie trwal cykl. Te cale starania mnie dobijaja wszystko sie rozregulowalo. Zawsze mialam cykl 28 dni a ostatnio 35....

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
dzięki marzycielka81...
Z tym rozregulowaniem cykli to chyba nasza psychika też nam płata figla.
W ogóle przed szczepieniami co zaplanowaliśmy,to od razu była ciąża. Teraz kolejny cykl kicha(chyba). Nie umie zaskoczyć... ale też myślę,że organizm się buntuje po swojemu:)
No ale co. trzeba dalej próbować i jakoś to będzie.
Co do zapalenia pęcherza, też często miewałam,ale odpukać dawno się nie powtórzyły. Unikam np jaccuzi na basenach-siedlisko bakterii:) cieplutka woda, idealne środowisko do rozmnażania się różnych świństw;)

Marzycielka a zapalenie pecherza mialas przed histero?
ja tez mialam bakterie w moczu i pozniej mi wyszla ureaplasma.

@Porzeczka1234, nie obawiaj się, na pewno nic się nie stanie jak pominiesz raz acard. Nie jedna z nas przy plamieniach musiała go odstawiać.
Z tymi dziwnymi cyklami przy staraniach to prawda.

reklama
Do góry