reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nie slyszalam [emoji848]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moje komórki Nk wzrosly po szczepieniach i tez mam dylemat czy sie teraz szczepic w kwietniu czy odpuscic. Dziewczyny jaki macie poziom nk napiszcie

witam się niedzielnie,
motylku gratuluje, już tak daleko jesteś, lekarz zalecił jakieś konkretne leczenie/leki?
pytanie mam do posiadaczek wysokich kom nk- słyszałyście że kom nk aktywuje podobno kwas acetylosalicylowy- czyli acard, aspiryna itp?
EvitaO czytałam coś nt Lewandowskiego na bocianie ale on chyba nie jest za szczepieniami tak?

Ja jestem posiadaczką 47% komórek NK
Jeszcze nie wiem jakie będę miała leki itd . Mam powtórzyć badania na zespół kariolipowy w maju wizyta u lekarza i wtedy maja mi wdrożyć jakieś leczenie !
Boje się że to i tak mi nie pomoże! Myśle Że jeszcze nie wszystko odkryte co u mnie szwankuje .

Witam was dziewczyny mało się odzywam bo tak jest lepiej , może to głupio zabrzmi ale gdy was czytam wzrasta we mnie panika , że mi się nigdy nie uda bo mało wiem na te tematy wszystkiego jest tyle że aż nie wierze że to ogarnę .
Cieszę się z waszego szczęścia i z każdego kroku do przodu ;) i zawsze jestem z wami i kibicuje .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny,mało pisze ale czytam codziennie...Jestem w trakcie szczepień znaczy po 1 i mam pytanie czy Wy też mialyscie codziennie stan podgoraczkowy po szczepionkach i takie guzy w miejscu klucia? I drugie pytanie bo niestety mój maz trafił do szpitala i miał operację wyrostka[emoji53]Czy to wyklucza nas z dalszych szczepień? Boję się ze pójdzie N marne to szczepienie[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Martyska gdybys czytala forum codziennie to wiedzialabys ze guzki to normalna sprawa i że drapać nie wolno ;-). O stan męża hmmm nie wiem musisz dzwonić do lekarzy pytać.
Naczytalam się ze szczepionki bardzo bolą i swedza i są plamy i ze drapac nie wolno ale sorki o wiellkich guzach nie czytałam i nie wiedziałam czy to pozytywna reakcja. .Mnie akurat ani nie bolało ani nie swedzialo tylko te guzy....

Witam dziewczyny,mało pisze ale czytam codziennie...Jestem w trakcie szczepień znaczy po 1 i mam pytanie czy Wy też mialyscie codziennie stan podgoraczkowy po szczepionkach i takie guzy w miejscu klucia? I drugie pytanie bo niestety mój maz trafił do szpitala i miał operację wyrostka[emoji53]Czy to wyklucza nas z dalszych szczepień? Boję się ze pójdzie N marne to szczepienie[emoji53]

@Martyska30 mnie mocno swędziało, i miałam plamy, i miałam guzki-bardzo długo. Także to normalne-przykładaj lód.nie drap.
Co do męża-to napisz lub zadzwoń do lekarza u którego się szczepisz, to się dowiesz co i jak:)
pozdrawiam

Moje komórki Nk wzrosly po szczepieniach i tez mam dylemat czy sie teraz szczepic w kwietniu czy odpuscic. Dziewczyny jaki macie poziom nk napiszcie
Bobasek u mnie 27%[7-31]i aktywność jeszcze gorzej bo ponad normy a pamiętasz bardzo Ci wzrosły?po szczepieniach,masz jakiś plan co robić?co malina powiedział?

reklama
Dzień dobry.
A ja właśnie wracam od hematologa i d-dimery ciągle rosną i aptt i białe krwinki ale pani doktor mówi że białko S i C w normie więc nie mam zwiększać Clexane, tylko obserwować nogi i żyły czy nie są czerwone czy nie bolą.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry