reklama
Misiejek... glucophage brałam od początku ciąży 2 x 500 a po 24 tyg. przeszłam już na 1 tabletkę, a po 36 tyg został już całkowicie odstawiony. Widzę że masz bardzo podobny zestaw leków co ja przez całą ciąże musiałam się pilnować diety i ograniczyć cukier to nawet na dobre mi wyszło w ciąży przytyłam 12 kg a tydzień po porodzie ważyłam już 10 kg mniej i praktycznie ważę tyle co przed ciążą także nawet po mnie nie widać że urodziłam na pewno polecam trzymać się diety.
W 14tyg ciezko znalezc serdusio. Ja na spokojnie po 25 wyslyszalam. Dzidzius w brzuchu sie kreci, ma mini serdusio i wcale latwo nie jest znalezc... Ile stresu mnie to osztowalo czasem... Czy zawodny? Nie wiem. Ja mialam angel sounds.
K
kaira24
Gość
Alokin ja w pierwszej ciazy mialam i wyladowalam na ip bo serca nie znalazlam. W tej podziekowalam. To lepiej zainwestowac 20 zl w stetoskop i sluchac jak plumka.
Czesto zamiast serca dziecka wykrywa sie swoje przy drtektorze.
A jak ruchy przyjda to znow stres czemu tak malo zadko ito
Adidko wiem co csujesz ale jeszcze troche i bedziecie razem
Czesto zamiast serca dziecka wykrywa sie swoje przy drtektorze.
A jak ruchy przyjda to znow stres czemu tak malo zadko ito
Adidko wiem co csujesz ale jeszcze troche i bedziecie razem
zula napisz mi proszę co bralas na wyciszenie endometrozy i przez ile, jaka dawke bralas relanium i przez ile, metypred w jakiej dawce i od kiedy oraz czy dalej jezdzilas do immunologa i czy dalej się szczepila... a te kom nk spadly ci przez co przez te szczepionki czy cos jeszcze na nie pralas... a acard lub fraxi bralas jak tak to od kiedy... będę się powoli przygotowywać do in vitro kolejnego i bardzo się boje z góry dziekuje
Ostatnia edycja:
reklama
Mi mi- ostatnią szczepionkę miałam we wrześniu lub październiku 2012. Po pogarszających się wynikach podarowałam sobie prof M i prof T i nie leczyłam się/szczepiłam u nich... Gdzieś w październiku albo listopadzie byłam u Jerzak.
na wyciszenie endometriozy brałam Visanne. Miałam ją przepisaną na 3 miesiące ale moje jelita wytrzymały ją tylko przez 1,5 miesiąca.
relanium brałam od dnia transferu do bety. Dawka 5mg
metypred jakoś 2 czy 3 dni przed transferem a dawki różne. Zaczęłam od 4 potem 8 a potem schodziłam przez 6 itd
co do nk to jak zobaczyłam że i one i ANA mi wzrosły to jak już pisałam M olałam więc wyniki robiłam dopiero tam gdzie zleca Jerzak po ponad roku i były ok. W międzyczasie brałam equral i encorton kilka razy
na wyciszenie endometriozy brałam Visanne. Miałam ją przepisaną na 3 miesiące ale moje jelita wytrzymały ją tylko przez 1,5 miesiąca.
relanium brałam od dnia transferu do bety. Dawka 5mg
metypred jakoś 2 czy 3 dni przed transferem a dawki różne. Zaczęłam od 4 potem 8 a potem schodziłam przez 6 itd
co do nk to jak zobaczyłam że i one i ANA mi wzrosły to jak już pisałam M olałam więc wyniki robiłam dopiero tam gdzie zleca Jerzak po ponad roku i były ok. W międzyczasie brałam equral i encorton kilka razy
Podziel się: