reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jak to ja, mam głupie pytanie. Łykam encorton o 7 ze śniadaniem. W sb ide zrobić badanie na czczo (laboratorium jest dopiero od 8.00). Czy jak encorton połknę o 8 z hakiem to będzie ok?
Wy w ciąży robiąc badania na czczo jak robicie z lekami?:*
Kas
Ja robie badanie zupełnie na czczo
Zaraz potem jem śniadanie i łykam leki

Dziękuję za odpowiedzi:* Ja Motylku nie jestem jeszcze w ciąży, więc pójdę na czczo, żeby badania były wiarygodne, bo mogą być istotne dla leczenia. Ale pytam też na zapas, bo przecież w końcu w ciąży będę i trzeba będzie badania często robić :D
P.S. @motylek1234 , chyba niechcący kliknęłaś mi negatywną ocenę do powyższego wpisu. Usuń jeśli możesz:)

U mnie wizyta szybka. Przepisal encorton, dziwil sie ze immunozka nie karze mi dawki zmniejszyc skoro nk mi spadly. Przepisal antybiotyk na bakterie. Ale powiedzial ze ta bakteria co nic takiego[emoji33] i mowi do mnie zachodz jak najszybciej bo na encortonie 20 kg przytyjesz. A ja do niego to poprosze jeszcze clostilbegyt,a on a prosze cie bardzo. I zapisal 2 op [emoji6] przyda sie po histero [emoji4]
Czy ktoras z Was brala erythromycinum tzf? Tam jest tylko 16 tab. a mam brac 2 razy dziennie.

Napisane na iPhone

@dżoł a na co masz ten lek na stymulację? Ja brałam lamette i clo ale po jednej tabletce a będziesz miała usg przy stymulacji ? Wskazane

@Czajak kochana co u Ciebie? Ja wczoraj wypiłam 2 lampki wina i miałam takiego kaca ze ledwo w pracy wytrzymałam

Gin odpisał, ze przed ivf muszę wyleczyć dziada paciorkowca :( kuzwa, mam nadzieje ze szybko go wyleczę, przed kolejnym cyklem :( dupa dupa dupa

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha mowilam [emoji5]
Porzeczka clostilbegyt na stymulacje ( wczesniej nigdy nie zostaly mi torbiele po nim) a erythromycinum na bakterie.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoł, ja być może też będę miała stymulacje+zastrzyk na pęknięcie, tylko musi mnie zmonitorować, zeby zobaczyc jak to u mnie jest naprawdę.
Czy któraś z bezszczepiennych mamuś miała na początku tylko 5 mg encortonu i dopiero od testu 10 mg?

reklama
@porzeczka piłam i beczalam aż wkoncu zasnęłam. I niestety wino nie pomogło dalej nie mam okresu juz mi głowa spuchla i sił brak czekam do niedzieli i będę w poniedziałek napierac na lekarka żeby mnie przyjela wcześniej. ......

Do góry