reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam sie z rana [emoji4]
Powiedzcie mi czy wielką głupotą będzie zmniejszenie samemu dawki encortonu z 25 mg na powiedzmy 10 mg? Przypomne ze nk mam 10% i w ciazy nie jestem. Wg zalecen immunologa mam brac dalej 25 mg przez nastepne 3 cykle ( a co dalej nie wiem) lub do 8 tyg. Od 8 tyg. chyba dawke by zmniejszyla.
Mam wizje ze zanim zajde to bede 100 kg wazyc.

Napisane na iPhone

reklama
@kas90 i @dżoł - ja jak wcześniej pisałam załatwiłam sobie steryd sama, dopiero później gin mi go przepisał. Od owu brałam 10mg bo wg mnie to była najmniejsza dawka terapeutyczna. Dopiero na pierwszej wizycie gdy gin potwierdził że jest pęcherzyk zwiększył mi dawkę na 20mg uzasadniając że dużo ważę.
Moje NK były chyba około 14%.
Także wg mnie spokojnie możecie obniżyć dawkę.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ważę 50 kg. Zmniejszyła mi pewnie na 5 mg, bo się boi skutkow ubocznych jak będę dłuzej brała. Jakis powod musiala miec.
@dżoł, ja na razie nic nie przytyłam, ale pewnie dlatego, że nie biorę ciągiem, tylko mam te 11 dni przerwy.

Dziewczyny z Poznania!

Potrzebuję jakiś sprawdzonych opinii o dr Beata Kubiaczyk - Paluch z klikniki skutecznego leczenia niepłodności MedART? Któraś z Was korzystała, była? Wiem, że jedna z Was na pewno... ale nie pamiętam nicku, tyle Was tutaj... :) :( I drugi lekarz to dr gin Paweł Wandelt.

Wczoraj byłam na usg jamy brzusznej i kolejna doktor poleciła mi właśnie dr Beatę Kubiaczyk - Paluch i potwierdziła dobrą opinię dr Wandelta, u którego już raz byłam i zrobił ogromne wrażenie... Ale... jak zaznaczyła, dr Wandelt to ogólny ginekolog, dobry z ogromnym doświadczeniem (sama znam parę przypadków uratowanych ciąż u niego, takich mocno zagrożonych), ale ponoć dr Kubiaczyk się specjalizuje w takich właśnie niepowodzeniach położniczych...

Będę meeega wdzięczna za jakieś informacje! <3

reklama
Do góry