reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Małaczarna, jak ręce? powinno być już trochę lepiej :)
Ja na scratchingu się nie znam :( o 3 w nocy zaczęłam drapać łapska przez sen i obudził mnie ból :baffled: przyłożyłam do chłodnego drewienka przy łóżku i jakoś usnęłam :) teraz doskwiera jak tylko sid zagrzeję, dlatego staram się jak najwięcej spacerować na świeżym powietrzu :tak:

@czarna_mala , tak ręce napoczatku sa obrzmaiałe z rumieniem czerwonym , potem swędza, potem robią się takie gule podskórne i na koniec przebarwienia /siniaki u mnie to trwało jakiś tydzień po kązdym szczepieniu, ale podobno im większa reakcja tym lepiej............
@magda1208 musisz zaufać Malinie bo inaczej zwariujesz, przepisała ci 15 mg tego sterydu na zbicie NK to tak bierz jak zaleca
@Czajak coś mi się obiło o uszy że na wywołanie miesiączki możesz spróbowac polopirynę tylko taką mulsującą, możesz spróbowac mi kiedyś pomogło,

dla wypoczywających na feriach miłego urlopowania

A teraz pytanie ogólne do dziewczyn od Maliny - mozecie napisac jakie on zleca badania po szczepieniach oprócz MLR?????????????????????

Zależy co Ci wyszło przy diagnozie, mi kazał powtórzyć CBA i IMK (chyba jeśli dobrze te skróty pamiętam), tylko raz powtarzałam, potem już nie było potrzeby.

reklama
Do góry