A masz fotkę dzidzi i pewnie wiesz co może być?Nafoczka
NT 2,2mm
FHR 152
CRL 72,00
Płyn w normie
Kościoła Nosowska obecna
reklama
motylek1234
Fanka BB :)
Nafoczka na prenatalnych nie dawaja usg nie nie wiem i nie chce wiedziec
czarna_mala
Ja na scratchingu się nie znam o 3 w nocy zaczęłam drapać łapska przez sen i obudził mnie ból przyłożyłam do chłodnego drewienka przy łóżku i jakoś usnęłam teraz doskwiera jak tylko sid zagrzeję, dlatego staram się jak najwięcej spacerować na świeżym powietrzuMałaczarna, jak ręce? powinno być już trochę lepiej
czarna_mala
To pokaż chociaż brzucha i daj nam oko nacieszyć ;-)Nafoczka na prenatalnych nie dawaja usg nie nie wiem i nie chce wiedziec
I'm very sorry za post pod postem, Foczka nie bij!
motylek1234
To pokaż chociaż brzucha i daj nam oko nacieszyć ;-)
Nie umiem wstawić zdjęcia:/
czarna_mala
Klikasz z przeglądarki czy tapatalka?Nie umiem wstawić zdjęcia:/
motylek1234
Ja z telefonu
EvitaO
Aktywna w BB
@czarna_mala , tak ręce napoczatku sa obrzmaiałe z rumieniem czerwonym , potem swędza, potem robią się takie gule podskórne i na koniec przebarwienia /siniaki u mnie to trwało jakiś tydzień po kązdym szczepieniu, ale podobno im większa reakcja tym lepiej............
@magda1208 musisz zaufać Malinie bo inaczej zwariujesz, przepisała ci 15 mg tego sterydu na zbicie NK to tak bierz jak zaleca
@Czajak coś mi się obiło o uszy że na wywołanie miesiączki możesz spróbowac polopirynę tylko taką mulsującą, możesz spróbowac mi kiedyś pomogło,
dla wypoczywających na feriach miłego urlopowania
A teraz pytanie ogólne do dziewczyn od Maliny - mozecie napisac jakie on zleca badania po szczepieniach oprócz MLR?????????????????????
Zależy co Ci wyszło przy diagnozie, mi kazał powtórzyć CBA i IMK (chyba jeśli dobrze te skróty pamiętam), tylko raz powtarzałam, potem już nie było potrzeby.
czarna_mala
Dobrze, ale z przeglądarki internetowej czy z jakiejś forumowej aplikacji?Ja z telefonu
reklama
motylek1234
Czarna_mala z przeglądarki internetowej
Podziel się: