reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Małaczarna, jak ręce? powinno być już trochę lepiej :)
Ja na scratchingu się nie znam :( o 3 w nocy zaczęłam drapać łapska przez sen i obudził mnie ból :baffled: przyłożyłam do chłodnego drewienka przy łóżku i jakoś usnęłam :) teraz doskwiera jak tylko sid zagrzeję, dlatego staram się jak najwięcej spacerować na świeżym powietrzu :tak:

@czarna_mala , tak ręce napoczatku sa obrzmaiałe z rumieniem czerwonym , potem swędza, potem robią się takie gule podskórne i na koniec przebarwienia /siniaki u mnie to trwało jakiś tydzień po kązdym szczepieniu, ale podobno im większa reakcja tym lepiej............
@magda1208 musisz zaufać Malinie bo inaczej zwariujesz, przepisała ci 15 mg tego sterydu na zbicie NK to tak bierz jak zaleca
@Czajak coś mi się obiło o uszy że na wywołanie miesiączki możesz spróbowac polopirynę tylko taką mulsującą, możesz spróbowac mi kiedyś pomogło,

dla wypoczywających na feriach miłego urlopowania

A teraz pytanie ogólne do dziewczyn od Maliny - mozecie napisac jakie on zleca badania po szczepieniach oprócz MLR?????????????????????

Zależy co Ci wyszło przy diagnozie, mi kazał powtórzyć CBA i IMK (chyba jeśli dobrze te skróty pamiętam), tylko raz powtarzałam, potem już nie było potrzeby.

reklama
Do góry