reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Beri
Dzięki za wywołanie
U mnie mdłości od dwóch dni z lekka odpuściły .Najbardziej dją w kość od godziny 15 do nocy .
Za to na brzuchu już nie da sie spać bo cyce jak głazy :D
Jutro kończę 10 tydzień.

Gabi$
Asia
Piękne macie bebzonki :-D

Lamia
Aaaaalllleeee wyprawka !!!!!!!!
Wszystko kupiłaś ?????
Czy coś dostałaś w spadku?????
:p

Czarna
Ja swojego czasu odczulałam siebie i syna os alergiii przez cztety lata !!
I co miesiąc dostawaliśmy takie szczepienia w ramie .Wiem co przechodzisz
Ręce były spuchnięte i strasznie bolało .Wzieliśmy po 60 szczepionek !!!!!!!!!
Wiec u Ciebie 3 szczepienia zlecą nie wiadomo kiedy .Dobrze że jest reakcja niż miałoby jej nie być !!!!!!!!!!
W mojej bliższej i dalszej rodzince od kilku lat nie było dzidziusia, najmłodsza chrzesniaczka ma 9 lat , więc wszystkiego musiałam dorabiać się sama. Większość nowych ale też używane w stanie idealnym.Zapedzilam się trochę ale najwyżej będzie 5 X dziennie strojona. Susa MOCNO trzymam kciuki za was.

reklama
W mojej bliższej i dalszej rodzince od kilku lat nie było dzidziusia, najmłodsza chrzesniaczka ma 9 lat , więc wszystkiego musiałam dorabiać się sama. Większość nowych ale też używane w stanie idealnym.Zapedzilam się trochę ale najwyżej będzie 5 X dziennie strojona. Susa MOCNO trzymam kciuki za was.
No powiem ci że poszalałaś moja droga !!!!!!!!!!!!
Ale co tam, niech matka stroi i przebiera ile sie da !!!!!!:yes:
Sama przyjemność kupowania po tylu straconych ciążach to słodycz i należy ci sie " odrobina szaleństwa ":D

@Czajak Nie martw się kochana bo stres nie wniesie nic dobrego stosuj się do zaleceń dziewczyn a homocysteina szybko spadnie.
Gabiś, Asia Super brzuszki.
@Czarna mała To reakcja na szczepienia ja miałam zaczerwienienia i bąble a raczej podskórne zgrubienia swędziało i bolało. Do tego dochodziła gorączka bóle ciała swędzenie w nocy nie mogłam spać ręce drętwiały byłam nie spokojna..
@lamia ale wyprawka:)
@mała79 Wraz ze skierowaniem na MRL powinnaś dostać od Maliny skierowanie na badania , które należy powtórzyć .
@nafoczka Super rysunek.
@kas90 Kochan na pewno się uda trzeba tylko trochę poczekać i uzbroić się w cierpliwość.
@fondie prive
@Avita prive

Dziewczynki! Wlasnie (22.30!!)wyszlam od lekarki. Co prawda wizytę udalo się ustalic dopiero na koniec kwietnia, ale pojechalam dzis i mnie przyjęła, kochana.
Piszę,bo moze ktos skorzysta. Powiedziała, zebym w 19 dc (owu jesli była to gdzies w 11dc) zrobila sobie progesteron i bedzie wiadomo czy byla ta owu (tak jak pisala mi bertha:*)
Ucieszyłam się, bo mogę u niej robić monitoring (przyjmie mnie w szpitalu). Mam przyjechac w przyszlym cyklu, będziemy się podglądać i ma cos dac na pęknięcie.
A i encorton mi zmniejszyla na 5mg, a od testu dopiero 10 mg. Mam nadzieję, ze mniejsza dawka encortonu wystarczy w razie czego przez te kilka dni. Zawsze lepsze to niż nic.

Ostatnia edycja:
Sorry, że tak marudzę, ale chyba zaraz umrę na świąd [emoji58] nie wyobrażam sobie siebie za 3 tygodnie w pracy
744bf1646990e8e367d685cd790091b0.jpg

090ff338925dcd1f1ce5873f557fd285.jpg

Ja to jestem chyba uczulona na mojego Męża [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Hej tez tak mialam po pierwszych szczepieniach rękami nie mogłam ruszać niczym nie smarujemy trzeba to wytrzymać z każdą następną było lepiej:)

Opiszę wam mój dzień pod tytułem
"I jak tu się nie stresować "
Piąty dzień mi się spoźnia okres, potem byłam na pogrzebie beczalam jak bobr, następnie w pracy mi się dzień przeciągnąć i wyszlam po 21, Męża nie ma więc ja sama w biegu do domu już w takich nerwach a tu jeszcze on zgubil w pracy obraczke normalnie Walentynki na całego. Na nas to chyba ktoś urok rzucił..... po beczalam się przy teściowej i teraz otworzyłam sobie wino i pije sama do siebie.....
Przepraszam za żale ale już nie chce bliskich zameczac moimi problemami..

Czajak kochana, tez bym sobie chlapnela winko. Mnie dzis zalalo, zmarnowalam tylko clo, bo moglam poczekac na kolejny cykl. A teraz jeszcze mam zakaz staran do wyniku histero. Poziom mojego libido siega depresji. A do tego tyje po encortonie. W lustro juz patrzec nie moge i mam buzie jak ksiezyc ☹️

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoł widzisz a potrzebne mi towarzystwo do wina niegdy sama nie pilam:))
I tak to u nas jest ty musisz się wstrzymać tez to przechodziłam a ja już mogę się starać to cykl mi się popierdzielil.
A ja ścisk żołądka i jeść nie mogę spadam z wagi juz same kości zero kobiecości.

@susana, @motylek1234 super wiadomości:-)
@czarna_mala niczym tego nie smaruj i nie rozcieraj tylko kostki lodu trochę pomogą! Też mnie tak paliło!!!
@lamia78 ale wyprawka!!!! Powiem Wam, że ja chociaż z tym będę miała łatwo i tanio bo wszystko dostanę od siostry, jaj mała ma teraz pół roczku! patrzę tylko co ładnego dostaje od kolejnej ciotki albo kuzynki ;-)

reklama
Do góry