reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
bertha
Bertha w krzakach?? Dopingujei ppamiętam . No stresa teraz wyścig o szczęście jeszcze więcej z nas rozpoczyna . Patrzyłas na bloga? W razie wu dopytaj na co masz zwracać uwagę w podejściu do ivf vo często wychodziły nieźle jaja z badaniami.
Byłam w piątek u gina, wraz z początkiem nowego cyklu, jak co miesiąc, 3dc. A tu niespodzianka - pecherzyk wiodący miał juz 16mm!! Takze prawdopodobnie w poniedziałek owulacja w 6dc!!! Nie wpadłabym na to nigdy, dobrze ze chodzę na monitoringi... jesli tak bedzie, i bedzie to jedyna owu w tym cyklu to cykl bedzie trwał 20 dni.
Jutro rano dzwonię do gina, przyjedzie do gabinetu zrobić mi monitoring i podać pregnyl.
Takze u nas pracowity weekend
Beata, moze nam sie cykle zrównają jesli rzeczywiście ta moja owu tak szybko!
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Moja gin chciala mi dać kwas 15 mg, ale jak jej powiedzialam ze zdobyłam metyle, to powiedziala powiedziala, ze metylowe mogą byc zamiast tego ( nawet genetyczka przez tel mowila zeby brac metyle a na formalnym papierze zapisala preparat femibion).Oni po prostu to zapisują chyba, bo to polski schemat leczenia i to w sumie nie są nasze rynkowe witaminy
Porzeczka1234
Tez mam zaświadczenie że mam brać metyle bo byłam u 2 genetykow ale malina powiedział ze jak homocysteina w normie tzn 6,1 ale nie myśli ze moze dlatego ze brałam metyle przez rok i mówi ze można brać zwykły kwas a mąż się drze zeby metyli nie zamawiać i chyba do pracy sobie zamowie bo co mam robić haha
@Avita nie brałaś tego zwykłego kwasu a przyznałaś się malinie ? Mam go kłamać czy co nie lubię takich sytuacji
Pogadam z moja pania gin tutejsza co ona na to
@Avita nie brałaś tego zwykłego kwasu a przyznałaś się malinie ? Mam go kłamać czy co nie lubię takich sytuacji
Pogadam z moja pania gin tutejsza co ona na to
@Porzeczka1234 malinie nic nie mówiłam! Może to źle bo po metylach homocysteina spadła mi z 12,5 do 5 a on cieszył się że to dobry wynik po jego leczeniu!
Teraz nic nie biorę a homocysteine mam 3,2!!
O ile dobrze pamiętam na temat metyli rozmawiała z nim @fondie
Teraz nic nie biorę a homocysteine mam 3,2!!
O ile dobrze pamiętam na temat metyli rozmawiała z nim @fondie
Ja mowilam malinie o metylach bi mialam na zaswiadczeniu od genetyka i kazal brac. To jest lekarz ktorego nigdy nie oklamalam chyba zjaflam pol kebaba zemdlilo mnie nawet sie nie najadlam popilam cola a mala ma czkawke ciekawe ktore jej bardzien sakowalo
reklama
Porzeczka1234
Podziel się: