reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nie rozumiem dlaczego lekarze nie zlecają metylowanych. Sam kwas macie czy oprócz tego witaminy? Gdzie to można zamówić?

reklama
Bertha w krzakach?? Dopingujei ppamiętam . No stresa teraz wyścig o szczęście jeszcze więcej z nas rozpoczyna . Patrzyłas na bloga? W razie wu dopytaj na co masz zwracać uwagę w podejściu do ivf vo często wychodziły nieźle jaja z badaniami.

Byłam w piątek u gina, wraz z początkiem nowego cyklu, jak co miesiąc, 3dc. A tu niespodzianka - pecherzyk wiodący miał juz 16mm!! Takze prawdopodobnie w poniedziałek owulacja w 6dc!!! Nie wpadłabym na to nigdy, dobrze ze chodzę na monitoringi... jesli tak bedzie, i bedzie to jedyna owu w tym cyklu to cykl bedzie trwał 20 dni.
Jutro rano dzwonię do gina, przyjedzie do gabinetu zrobić mi monitoring i podać pregnyl.
Takze u nas pracowity weekend ;)
Beata, moze nam sie cykle zrównają jesli rzeczywiście ta moja owu tak szybko! :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Moja gin chciala mi dać kwas 15 mg, ale jak jej powiedzialam ze zdobyłam metyle, to powiedziala powiedziala, ze metylowe mogą byc zamiast tego ( nawet genetyczka przez tel mowila zeby brac metyle a na formalnym papierze zapisala preparat femibion).Oni po prostu to zapisują chyba, bo to polski schemat leczenia i to w sumie nie są nasze rynkowe witaminy

LH fsh tez najlepiej w 3dc zbadać

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Tez mam zaświadczenie że mam brać metyle bo byłam u 2 genetykow ale malina powiedział ze jak homocysteina w normie tzn 6,1 ale nie myśli ze moze dlatego ze brałam metyle przez rok i mówi ze można brać zwykły kwas a mąż się drze zeby metyli nie zamawiać i chyba do pracy sobie zamowie bo co mam robić haha

@Avita nie brałaś tego zwykłego kwasu a przyznałaś się malinie ? Mam go kłamać czy co nie lubię takich sytuacji

Pogadam z moja pania gin tutejsza co ona na to

@Porzeczka1234 malinie nic nie mówiłam! Może to źle bo po metylach homocysteina spadła mi z 12,5 do 5 a on cieszył się że to dobry wynik po jego leczeniu!
Teraz nic nie biorę a homocysteine mam 3,2!!
O ile dobrze pamiętam na temat metyli rozmawiała z nim @fondie

Ja mowilam malinie o metylach bi mialam na zaswiadczeniu od genetyka i kazal brac. To jest lekarz ktorego nigdy nie oklamalam chyba:) zjaflam pol kebaba zemdlilo mnie nawet sie nie najadlam popilam cola a mala ma czkawke ciekawe ktore jej bardzien sakowalo:)

reklama
To nie biorę tego kwasu zamawiam metyle i powiem mu ze biorę metyle i tyle

@foczko gdzie zamieściłas te linki do metyli bo muszę zamówić w Polsce zeby szybko przyszły i zeby do pracy w tygodniu nie do domu możesz mi przypomnieć gdzie to znajdę dziękuję

@fondie pewnie cola dzieci lubią colę :)

Do góry