reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzięki ;-) pytałam o Sachę, ponieważ mieszkam niedaleko Krakowa i raczej tam zakładam dalsze leczenie. A nie wiesz czy na samą wizytę trzeba dlugo czekać. Znalazłam taki adres: Kraków, Aleja 29 Listopada 178a, to tam?
Wiesz ja dlugo czekalam bo akurat mial przestój w szczepieniach. Tak to ten adres.
Ktoras z dziewczyn pisala ze nie.powiodlo sie po szczepieniach. Mi dr Sacha mowil ze szczepienia daja tylko 60% powodzenia ze ciaza sie utrzyma. DZiękuję Bogu że u nas wystarczylo to 60%!!!
Za kazda kazda trzymam kciuki i kibicuje!!!

reklama
Wiesz ja dlugo czekalam bo akurat mial przestój w szczepieniach. Tak to ten adres.
Ktoras z dziewczyn pisala ze nie.powiodlo sie po szczepieniach. Mi dr Sacha mowil ze szczepienia daja tylko 60% powodzenia ze ciaza sie utrzyma. DZiękuję Bogu że u nas wystarczylo to 60%!!!
Za kazda kazda trzymam kciuki i kibicuje!!!
Dokładnie nie ma pewności ze się uda. Zresztą prawie każda z nas oprócz złego mlr ma jeszcze inne problemy wiec wchodzą w to leki które też nie zawsze pomogą.
Ja do Sachy byłam umowiona miałam 3 miesiące czekać na wizyte u Maliny było szybciej a ze jestem narwane to chciałam jak najwcześniej zacząć. Nie wypowiem się na jego temat ale miałam do niego kontakt prywatny i zawsze odebrał o każdej porze i udzielil informacji w efekcie pośpiechu zrezygnowałam z niego. U maliny brakuje tego kontaktu z nim oprócz wizyty nie da się skontaktować a panie z recepcji to różnie z tymi informacjami ale każdy musi sam wybrac

@bertha jesteś 2-3 dni za mną. Trzymam za nas kciuki ;-).

@Doris:-) wiesz czemu możesz nie dostawać?? Pewnie Cię wpisują i nieczekaja na pojawienie obrazka a Ty po nawie Doris masz jeszcze uśmiech i jak ktoś pisze z pamieci to tak sie dzieje.

Czajak Porzeczka mam do was zapytanie a raczej prośbę czy mogłybyście się zapytać o encorton mam rozpiskę dawkę 10 mg 8-12 dc . Dzwonię do Gynemedu wczoraj wysłałam nawet email ale nie mam odpowiedzi. Nie wiem czy brać między 8-12 dc i następnie odstawić . Kontynuować po pozytywnym teście.?

@Kwiatuszekk23, @Czajak dziękuję za informacje. Umówiłam się na konsultację na 1 marca, także termin oczekiwania jak najbardziej OK. Biorę pod uwagę wszystkie metody leczenia, ale nie ukrywam, że szczepienia budzą we mnie dużo wątpliwości. Na razie jeszcze jestem w trakcie badań, a wyniki są czasami dla mnie dużym zaskoczeniem. Czy spotkałyście się z bardzo wysoką prolaktyną a praktycznie żadnymi problemami w zajściu w ciążę?
Dziewczyny gratuluję wzrostu hamowania i udanych wizyt. Za wszystkie nieustannie trzymam mocno kciuki ;-)

reklama
Czajak Porzeczka mam do was zapytanie a raczej prośbę czy mogłybyście się zapytać o encorton mam rozpiskę dawkę 10 mg 8-12 dc . Dzwonię do Gynemedu wczoraj wysłałam nawet email ale nie mam odpowiedzi. Nie wiem czy brać między 8-12 dc i następnie odstawić . Kontynuować po pozytywnym teście.?
Jestem zielona w tych lekach ale zapytam:)))

Do góry