marzycielka81
Fanka BB :)
Bobasek przede wszystkim spokojnie. Jeszcze nie poronilas. Skontaktuj sie z lekarzem prowadzacym w sprawie obaw
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj bobasek.Dziewczyny jestem tutaj nowa opisze krótko swoją historie w tamtym roku poroniłam 2 razy od sierpnia lecze sie u prof Malinowskiego po 3 szczepieniach i mlr powyzej 30% dostalismy z mężem zielone swiatło jestem aktualnie w 5 tygodniu ale mam plamienia bół brzucha krzyza czuje ze ta ciąże tez poronie jestem na lekach acard encorton fraxiparine 0,4 i luteina 2x2 jestem załamana swiat mi sie wali myslalam ze po tych szczepieniach uda mi sie donosic ciąże nie wiem co robic czy dalej kontynuowac leczenie u profesora czy komus sie udalo po jednym poronieniu u niego drugą ciąże donosic proszę o odpowiedz bo powoli odechciewa mi sie żyć mam jeszcze nieskonczone 27lat ale coraz mniej nadziei ze kiedys sie uda
Spokojnie może jeszcze będzie dobrze, myśl pozytywnie - zrób betę co drugi dzień i sprawdzaj czy dobrze przyrasta. Ja w ciąży donoszonej z moją córeczką plamilam, krwaawilam i mialam bóle brzucha i krzyża caly pierwszy trymestr. A byla to moja 4 ciaza po trzech poronieniach.Beta jest zbyt niska jak na 5 tydzień mam plamienia i bóle krzyża ból brzucha ustąpił 3 dni temu chciałabym porozmawiać z kims kto leczył się u prof M poronil ale został i później się udało bo narazie nie wiem czy zostanę wydalam ponad 10 tys i mogłabym wydać wszystko co mam gdybym tylko mogła mieć dziecko bo boję się że jeśli szczepionki nie pomogły to jestem na straconej pozycji. To jest 3 ciąża i nigdy nie widziałam zarodka bo zawsze ciążę poronilam wczrsniej najgorsze ze profesor powiedział źe jak teraz
zajde to napewno ja donosze
dopiero sie staraja ale dostali nowe lekiI co udało im się później donosic ciążę?