reklama
bobasek1990
Fanka BB :)
acard encorton fraxiparine 0,4 femibion natal acidum folicum i 2 x 2 luteina czy zelazny zestaw na którym sie nie udało moze jest tutaj ktos komu za drugim razie na tych lekach sie udało prosze o kazda odpowiedz
bobasek1990
Tez sie zastanawiam czy dawki leków nie są za małe i w poprzedniej ciąży bez szczepionek i leków przeciwzakrzepowych dostałam plamien w 6tygodniu a teraz 3 dni po pozytywnym tescie wyglada na to ze nic mi to nie pomogło Mozecie polecic jakiegos dobrego ginekologa immunologa myslałam o dr Jerzak w Warszawie lub Litmianowiczu tez z Warszawy bo wiem co mi powie profesor Malinowski ze znalezlismy sie w 18% którym sie nie udało i trzeba próbowac dalej tylko boje sie ze sie to powtórzy. dżoł a Ty u kogo sie leczysz?? Bardzo sie ciesze ze zarejestrowałam sie na tym forum i dziekuje za Wasz odzew nie wiecie jakie to dla mnie ważne w tych ciężkich chilach kiedy brakuje nadziei
dżoł
ja jestem z 3-miasta, takze chyba nie Twoje rejony ale chodze do dr Jankowskiego (gin), dr Legan (gin), dr Suchanek ( immunolog), dr Ochman (genetyk), w czwartek wybieram sie 1 raz do endo-gin dr Szczurowicz a 8.02 pierwszy raz do dr Wójcika do Gamety w Gdyni
bobasek1990
Daj znac co Ci powiedzieli
burczuś
Witajcie ja dziś bylam na intralipidzie.za dwa tygodnie-przy owulacji powtorka i bede włączac heparyne i encorton i starania co ma być to będzie...Gabi witaj ponownie
Mi oprócz dok. P. inna lekarka tez kazała przejść na ta diete/ kwiatuszek tez chyba była więc coś jest na rzeczy.
B12 jest ok a Metafolin to radzę albo poszukać 800 albo brać 2x
Bea moje kciuki wciaz należą do ciebie :*
Czarna,Kas, Bertha, Burczus Marzycielka i inne staraczki wciąż czekam co u was
Brzuchatki i mamuśki chwalić się nam proszę ♡
czarna_mala
Burczuniu, moja nadziejo, trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]Witajcie ja dziś bylam na intralipidzie.za dwa tygodnie-przy owulacji powtorka i bede włączac heparyne i encorton i starania co ma być to będzie...
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
reklama
Podziel się: