reklama
beri123
Fanka BB :)
Dzol bardzo mi przykro. Nie zawsze jest plamienie. Ja obie ciaze mialam poronienie zatrzymane. Zero plamien. Dopueto na usg dowiadywalam sie ze serduszko nie bije. Sciskam Cie. Strasznie mi przykro.Dzol - jak odstawisz dupka to pewnie zaczniesz plamic. Bardzo mi przykro
burczuś
Przytulam:*
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witam Was Dziewczęta
Strasznie smutne tutaj dziś wiadomości, światełka dla Waszych Aniołków!
Nie tak miało być, to takie niesprawiedliwe :-(.
Miałam napisać więcej ale jakoś straciłam wenę na dziś :-(.....
Buziaki dla Was!
Strasznie smutne tutaj dziś wiadomości, światełka dla Waszych Aniołków!
Nie tak miało być, to takie niesprawiedliwe :-(.
Miałam napisać więcej ale jakoś straciłam wenę na dziś :-(.....
Buziaki dla Was!
Dżoł, tak mi przykro....
Ja jestem po podglądzie 10 dc, jajo (ponoć) ładnie rośnie z prawej strony, endometrium 13 mm. Czy to nie za dużo??? Ten lekarz mówi, że ok, ale po 2 poronieniu już go sprawdzam.
I co ja się nie nasłuchałam od szybkiejsetki, że to pech i absolutnie żaden encorton.
Ja jestem po podglądzie 10 dc, jajo (ponoć) ładnie rośnie z prawej strony, endometrium 13 mm. Czy to nie za dużo??? Ten lekarz mówi, że ok, ale po 2 poronieniu już go sprawdzam.
I co ja się nie nasłuchałam od szybkiejsetki, że to pech i absolutnie żaden encorton.
beri123
Tak Dorisku, strasznie dzis smutno. Nie tak mialo byc ...Dżoł, tak mi przykro....
Ja jestem po podglądzie 10 dc, jajo (ponoć) ładnie rośnie, endometrium 13 mm. Czy to nie za dużo???
I co ja się nie nasłuchałam od szybkiejsetki, że to pech i absolutnie żaden encorton
reklama
Podziel się: