reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

dziewczyny dajcie namiar na strone gdzie są zastrzyki z heparyny w udo do wyalilo mi je z dodatkowego wątku jak tam sprzątałam :) i dodałam link kalkulator bety :D a jeśli chcecie szybko tam przejść to wystarczy kliknąć w mój nik a tam w statusie umieściłam link

reklama
Co do tarczycy:
Ft4 miałam 1.08 ng/dL
TSH - 2,4 uIU/mL
Anty tpo - 19 IU/mL
Anty tg - 223,1 IU/mL

W tej ciazy na poczatku TSH skoczyło mi jednorazowo do 3,05 uIU/mL
Witaj.
Moim zdaniem u Ciebie winna jest ewidentnie tarczyca.Przeczytaj moją historię na drugim wątku.I TSH w powinno wynosić ok.1 i masz hashimoto.
Pozdrawiam resztę dziewczyn :D

Witam was Kochane podczytuję i nadrabiam zaległości . Od sylwestra zmagam się z przeziębieniem . Pozdrawiam wszystkie brzuchatki ,mamusie i staraczki. Trzymam kciuki .
Gogac Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Witam Marthi.
Porzeczko kochana nie odpisywałam bo leżałam chora.

Dzisiaj otrzymałam wynik MRL 42,8 jestem szczęśliwa choć staram się doszukiwać dziury w całym taki już mój urok. Zapytałam babkę czy to na pewno mój wynik tyle się naczytałam, że nie mogę uwierzyć że po trzech szczepieniach taki procent MRL. Mam zapytanie czy jest ktoś na forum kto po serii trzech szczepień miał dodatni wynik. Jednocześnie zastanawiam się co dalej jaki będzie kolejny krok . Na wizytę jestem umówiona na 11 lub 18 stycznia niestety muszę wybrać ten drugi termin ponieważ jestem jeszcze trochę przeziębiona do tego jeszcze problemy zdrowotne teściowej. Chciałabym już spotkać się z doktorem usłyszeć co dalej jaki ma plan. Z tyłu głowy mam gdzieś obawy czy się uda .
Apropo wieku kochane to nie panikujcie z tego co pamiętam z wpisów to jestem najstarsza i co ja mam w tej sytuacji powiedzieć nie mamy jeszcze ani jednego dzieciątka Cztery aniołki.(
Witam Was dziewczynki
Magda gratuluje wyniku mlr piękny, przepraszam za pytanie słońce ale 3 czy 4 masz aniołki?bo wydawało mi się, że 3 z wcześniejszych wpisów
No
Asia chyba przesadzasz z tą cukrzycą ??
A co , chciałabyś może schudnąć w ciąży ????:D

Ja dzisiaj z rana poleciałam na betę

Jest 5259 :D
Cztery dni temu było 943 więc do piątku jestem bez paniki :p
Sus co za beta to są przyrosty jak należy, gratki;)

Witaj.
Moim zdaniem u Ciebie winna jest ewidentnie tarczyca.Przeczytaj moją historię na drugim wątku.I TSH w powinno wynosić ok.1 i masz hashimoto.
Pozdrawiam resztę dziewczyn :D

Mogłabyś napisac dokładnie na którym wątku?
Hmmm... mówisz ze to jednak hashimoto? Może ja złe zrozumiałam lekarza... bo prawda jest taka ze czesto natrafialam, ze to hashimoto szukając informacji w sieci, ale zanotowałam sobie w głowie ze tego nie mam... moze podświadomie odepchnęłam te mysl :(

Hmmm... mówisz ze to jednak hashimoto? Może ja złe zrozumiałam lekarza... bo prawda jest taka ze czesto natrafialam, ze to hashimoto szukając informacji w sieci, ale zanotowałam sobie w głowie ze tego nie mam... moze podświadomie odepchnęłam te mysl :(

W piatek dopytam mojego lekarza o to... czy go złe zrozumiałam czy jak... :(

Sus beta super [emoji7][emoji7]
Ja jutro po pracy ide zrobic bo mam tez badanie kariotypow. A pozniej w czwartek powtorze bo ocipieje do wizyty. Jak przyrost bedzie ok to mozna wykluczyc pozamaciczna?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Wejdź na nick Nafoczki i tam będziesz miała link do tego drugiego wątku.I myślę,że u Ciebie to tarczyca była przyczyną poronień .U mnie dopiero za 6 razem udało się to wyłapać i mam córkę.A TSH i w tej szczęśliwej ciąży szybowało w górę,dopiero zwiększenie euthyroxu o 100 % ustabilizowało tarczycę.

reklama
Sus beta super [emoji7][emoji7]
Ja jutro po pracy ide zrobic bo mam tez badanie kariotypow. A pozniej w czwartek powtorze bo ocipieje do wizyty. Jak przyrost bedzie ok to mozna wykluczyc pozamaciczna?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę dziewczyny ja już nie idę bo mnie wykończy stres oczekiwania na wyniki. Jutro wizyta u lekarza - zobaczymy co mi powie.... Trzymam za Was Sus i Dżoł mocno kciuki i mam nadzieję że wszystkie 3 będziemy miały nudne ale zarazem bardzo szczęśliwe kolejne miesiące :-*

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry