dżoł
Fanka BB :)
Witajcie. U nas nad ranem było -30 stopni
Trzeba się jakoś ogrzewać
Jezuuu. Gdzie Ty mieszkasz? [emoji3]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie. U nas nad ranem było -30 stopni
Trzeba się jakoś ogrzewać
Czekamy razem z Tobą [emoji8]hej dziewczyny ja juz po kolejnym usg jest juz inny lekarz na dyzuze zadnego wrosniecia w rane nie widzi założył mi cytotec i czekamy
U mnie -27 rano...a mój diesel odmówił posłuszeństwa, dobrze że małż kupił w lato prostownik
Mi sie nie udalo!!!Witajcie! :-) może niektóre z Was mnie JesZCe pamiętają, byłam po 6 poronieniach, i wresZcie na pełnym zestawie leków.mi.się udało...mam cudownego Roczniaczka w domu i w planach mamy ddrugiego Bobaska :-) póki co zamierzamy się przygotować z jakieś trzy.miesiące, musimy zacZąć brać leki...Kurczę to było tak dawno temu,że już nie pamiętam.co i jak...Ale jak poczytałam teraz po długim.czasie Wasze forum, ogarnął mnie lęk...jakieś takie głupie mam uczucie,że Jeden Cud powinien mi starczyc...tyle lat starań i modlitw...I mamy nasz upragniony Skarb, więc czego mi jesZcze potrzeba? Ale tak bardzo chcielibyśmy udać Naszemy Synkowi Rodzeństwo...Ale na sama.myśl o tym.wszystkim całą.drze...czy tylko ja mam takie myśli? Są tu dziewczyny, którym się udało drugi raz na zestawie?
Nafoczka, widzę,że dalej tu jesteś, super.:-) pamiętasz mnie? Co u Was?
Fondie, Ciebie też pamiętam :-) na jakim .etapie jesteś?
Gogac, strasznie mi przykro, oby nie musieli.usuwać Ci macicy, trzymaj.się.:-*
Gratuluję wszYstkim ciezarowkom!! :-) trzymam kciuki żeby wszystko było ok :-) A pozostałym.zycże powodzenia i niedługo chyba dołączę do Waszego grona na stałe :-)