Liluli Sloneczniczku nasz!!! Trzymam kciuki i nie puszczam!!! :*Gabis stres bedzie do konca ale musimy wierzyc ze bedzie dobrze [emoji18]
Foczka kciuki za synusia [emoji110][emoji110]
To i ja sie Wam pochwale
Sama jestem w szoku i jeszcze nie dowierzam. Boje sie cieszyc.
reklama
agatush
Moderatorka
Gratulacje!!!!!!! Na pewno wszystko będzie dobrze.Gabis stres bedzie do konca ale musimy wierzyc ze bedzie dobrze [emoji18]
To i ja sie Wam pochwale
Nafoczka - powodzenia dla synka.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Liluli gratulacje. Jak mi się to nasze forum podoba...
A mnie strasznie ciągnie szyjka. Stać nie mogę, chodzić za dużo też nie bo kłuje jak szalona...też tak macie/mialyście?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A mnie strasznie ciągnie szyjka. Stać nie mogę, chodzić za dużo też nie bo kłuje jak szalona...też tak macie/mialyście?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Liluli gratuluję!
B
Nafoczka, napewno wszystko będzie dobrze! Chociaż ja pamiętam zabieg starszego i wiem jaki to stres dla matki. Ale to już wyższa konieczność - trzeba sprawdzić co się dzieje.
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
B
Nafoczka, napewno wszystko będzie dobrze! Chociaż ja pamiętam zabieg starszego i wiem jaki to stres dla matki. Ale to już wyższa konieczność - trzeba sprawdzić co się dzieje.
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie dziewczyny
nafoczka - kciukam za badania Karola
Liluli - piękne dwie kreski Trzymam kciuki za piękny rozwój ciąży
Gabiś - wiem, że pierwsza diagnoza wprowadziła zamęt, ale mam nadzieję, że druga chociaż troszkę Cie uspokoiła. Trzymam kciuki o to, żeby dzidzia była zdrowa
nafoczka - kciukam za badania Karola
Liluli - piękne dwie kreski Trzymam kciuki za piękny rozwój ciąży
Gabiś - wiem, że pierwsza diagnoza wprowadziła zamęt, ale mam nadzieję, że druga chociaż troszkę Cie uspokoiła. Trzymam kciuki o to, żeby dzidzia była zdrowa
czarna_mala
Fanka BB :)
GratulacjeGabis stres bedzie do konca ale musimy wierzyc ze bedzie dobrze [emoji18]
To i ja sie Wam pochwale
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
reklama
tęczowa89
Fanka BB :)
hej,
Liluli super krechy....stres czAS start!
pokaże Wam jak wyglądają zastrzyki clexanu w Irlandii, wczoraj jak wyjęłam z pudełka to myślałam, że na zawał zejdę, ale kiedy wstrzykiwałam to muszę przyznać jest o wiele lepiej niż z polskimi. To chyba dzięki sprężynce w środku noo i pierwszy raz nie ma siniaka
Liluli super krechy....stres czAS start!
pokaże Wam jak wyglądają zastrzyki clexanu w Irlandii, wczoraj jak wyjęłam z pudełka to myślałam, że na zawał zejdę, ale kiedy wstrzykiwałam to muszę przyznać jest o wiele lepiej niż z polskimi. To chyba dzięki sprężynce w środku noo i pierwszy raz nie ma siniaka
Podziel się: