reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Enya, kochana zakladanie boli mniej od badania ginrkologicznego, u mnie posmarowali takim kremem i wlozyli, 2 minuty robity, a nawet 1 :-)
Potem mozesz miec rozowe uplawy ale to od obtarcia :-) i ogolnie zwiekszone uplawy bo niestety to cialo obce....

Powodzenia i daj znac jak poszlo:-)

reklama
Karola- No jesteś nareszcie. Normalnie wcięło Cię skuteczniej niż mnie. Dzięki wielkie za ciepłe słowa i super, że u Ciebie wszystko w porządeczku.

Kaira- aż tak się męczysz? Ja to jak pomyślę, że te objawy mi nie przejdą za niedługo to na głowę dostaję.

Enya- dołączam moje kciuki

Balbinka- cudowne wieści. Bardzo szybko zobaczyłaś serduszko.

Ja do wszystkich dolegliwości mogę jeszcze doliczyć refluks. Co zjem to mi się cofa. Spać nie mogę, chwilę pokimam ale na siedząco. Nie muszę chyba pisać, że już mam tego po dziurki w nosie. W piątek byłam u lekarza. Kluski mają po 3cm i żyją. Dla mnie to najważniejsza informacja....

Hej dziewczyny!

Wpadłam tylko na chwilkę napisać co u mnie...

Byłam na wizycie u lekarza na NFZ, chodzę do Pana po recepty na clexane..
Pan po zrobieniu usg, powiedział, że nie ma dobrych wieści :(
Dzidziuś przestał się rozwijać... Dzisiaj z okresu wychodzi 7tydz 1 dzień.. a dzidziuś wyglądał na 5tydz i 5 dni... brak akcji serca..
Dał mi skierowanie do szpitala..
Próbowałam się dodzwonić do lekarki, do której chodzę, ale niestety się nie udawało..
Pojechałam do szpitala. Przyjęli mnie i poszłam na konsultację.
Pan doktor, bardzo miły - zrobił mi badanie - i usg.. po chwili patrzy na mnie - obraca ekran w moją stronę, włącza głos.. a tam bicie serca mojego dziecka... zaczęłam tak płakać, że musiał wyciągnąć głowicę i przerwać usg... nie mogłam uwierzyć.. jechałam myśląc, że straciłam kolejne dziecko... 4 ciąża.. A tu cud, moje dzieciątko żyje i ma się dobrze. Wygląda na 6 tydz i 3 dni. I może być młodsze, bo późniejsza owulacja, nieco dłuższe cykle... Po konsultacji z innymi lekarzami - puszczono mnie do domu...
Jestem w domu, trzęsę się cała. Muszę się położyć..
Ale i tak jestem szczęśliwa.. dziecko jest, jest bijące serce. Walczymy!

Co Ci lekarze wyprawiaja!!!Ja bym go wlasnymi rekoma udusila!!! Szit! Kochana ile ty musialas miec mysli i stres... Jak dobrze ze jest ok... Trzymam kciuki zeby bylo juz tak do 40tygodnia!&&

Matko Pietrucha co za idiota!!!!!! Pzrykro mi co przeżyłąś, teraz to tylko bedziesz w mega stresie.Walcz słonce walcz będzie wszytsko dobrze.NAwet 5tyg i 5 to moze nie byc akcji wiec po co to skierowanie!!!!DEBILPOco tak straszył. Ile takich dziewczyn traci swe maluszki przez takich debili

Pietrucha - krew mi się skrzepła w żyłach jak przeczytałam Twoją historię. Najłagodniejsze okreslenie - idiota. Takim lekarzom powinno się odbierać prawo do wykonywania zawodu.
Dobrze, że to pomyłka, ale w Twoim stanie taki stres nie jest wskazany, szczególnie nam po takich przejściach.
Uspokój się , postaraj wyciszyć i cieszyć ciążą. Ah i gratuluję serdusia.
Zula - ale masz olbrzymki. Nieustannie się za Ciebie i Twoją paczkę modlę.
Karola - no nareszcie... Bardzo się cieszę, ze wszystko dobrze u Ciebie.
Trzymam kciuki za resztę bezproblemowej ciąży.

Gogac - dwa dni przed @ to jeszcze nic nie wiadomo. Życzę za dwa dni wyraźnych szyn.

Kaira - no to masz skuteczny lek :-)

Dziewczynki brzuchatki - pogłaskać brzusie od e-cioci ,
Pozdrowienia dla wszystkich foremek..

MAdziu ;-)
Pietrucha a będą zakłądać wcześnie szew? Kurde nie moge uwieżyć, ale z córka miałam to samo jeden powiedział ze nic z tego, drugi pokazał serduszko w szpitalu a teraz córa mi tu skacze na kanapie

reklama
Pietrucha co za gość?!?? Ile Cię to nerwów musiało kosztować... Dobrze, że dzidzia rośnie, przyjmij to mimo wszystko za dobry znak:tak:

Do góry