reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

magda ja nie mialam tylko martwicy nowotowru ale miala go avita i weszly w norme po szczepieniach. U kogo ty sie leczysz?

reklama
odnośnie nk to na tą aktywnosc robi sie jakies dodatkowe badanie? tam gdzie robilam (w cenniku) nazwa badania brzmi: komórki NK. a na wyniku nie ma informacji o aktywności :-/

Bertha ja mam 5 tabletek clo( 50mg) data waznosci 04.2018. Ale mogexwyslac dopiero w weekend, chyba ze maz dzis ze mna pojedzie ale nie obiecuje, bo ma duzo roboty. Ja sama z domu nie wychodze bo sie boje., a poczte mam daleko.

Mam tez 10 tabletek estrofemu jakby ktos chcial z data do 03.2019.

Po ciazy bede miec pelno luteiny jakby ktos chcial, bo gin mi wypisuje te recepty a ja caly czas wykupuje bo mam refundacje i juz mam mega zapasy. Tylko lutke to po ciazy moge dopiero komus oddac bo nie wiem ile tego mi zejdzie, a gin cos mowil ze bedziemy odstawiac wczesniej.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka - przepraszam moze glupio pytam a czemu sama nie wychodzisz? Przeciez jeszcze slisko nie jest zimy brak. Musisz lezec? Ja w pierwszej ciazy musialam lrzec i tez nue wychodzilam. W tej mimo ze drzalam o nia i chuchalam i dmuchalam i piorunski stres mialam to wychodzilam i staralam sie nie myslec o zlych rzeczach. Rano zawioxlam core do szkoly a pozniej maz mnie zawiozl do szpitala. Pewnie sama bym sie zawiozla heh tylko wiedzialam ze bede min 6 dni i nue chcialam by tyle auto tam stalo bo po cc i tak bym nim nie wrocila. Ale za to tydz po porodzie i zdjeciu szwiw sama pojechalam na 2 god na zakupy[emoji6]
Prenatalne to - usg i ewentualnie pobranie krwi na pappa jesli ktos chce. To wszystko

odnośnie nk to na tą aktywnosc robi sie jakies dodatkowe badanie? tam gdzie robilam (w cenniku) nazwa badania brzmi: komórki NK. a na wyniku nie ma informacji o aktywności :-/
Nie wszystkie laboratoria robią aktywność NK. To jest nieco inne badanie. Ja też u siebie w województwie szukałam gdzie mi zrobią aktywność, a nie sam poziom NK.
podzwoń po laboratoriach, na pewno gdzieś robią.

reklama
Strawbelka - przepraszam moze glupio pytam a czemu sama nie wychodzisz? Przeciez jeszcze slisko nie jest zimy brak. Musisz lezec? Ja w pierwszej ciazy musialam lrzec i tez nue wychodzilam. W tej mimo ze drzalam o nia i chuchalam i dmuchalam i piorunski stres mialam to wychodzilam i staralam sie nie myslec o zlych rzeczach. Rano zawioxlam core do szkoly a pozniej maz mnie zawiozl do szpitala. Pewnie sama bym sie zawiozla heh tylko wiedzialam ze bede min 6 dni i nue chcialam by tyle auto tam stalo bo po cc i tak bym nim nie wrocila. Ale za to tydz po porodzie i zdjeciu szwiw sama pojechalam na 2 god na zakupy[emoji6]
Prenatalne to - usg i ewentualnie pobranie krwi na pappa jesli ktos chce. To wszystko
Kitki, bo ja jestem z tych cykorow.
Od jakiegos czasu mam schizy, ze bede np. przechodzic przez pasy i auto sie nie zatrzyma. Albo ze sie przewroce ( raz jak jechalam od endokrynologa to sie poslizgnelam bo zle stanelam na schodach i dobrze ze barierki sie trzymalam, ale cykora mam do teraz) Jak chodze po markecie to ludzie jak slepi z tymi wozkami lataja i boje sie ze mnie ktos w brzuch jeszcze uderzy.

Jak ide na Jasna Gore to wczesnie rano, jak ludzi nie ma, bo tez tak laza ludziska ze stratuja czlowieka.

No i ta szyjka mi sie skraca, lekarz kaze sie oszczedzac i sie boje sama lazic, bo sa dni ze przejde sie kawalek i mnie brzuch boli.

Taki ze mnie cykor. Moze moje zachowanie bedzie wiekszosc z Was smieszyc, ale tak juz mam i wole nie kusic losu. Jak nie musze nigdzie sama wychodzic to nie wychodze. Ale sa dni ze musze sama do lekarza jechac to wtedy jade.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry