reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

magda ja nie mialam tylko martwicy nowotowru ale miala go avita i weszly w norme po szczepieniach. U kogo ty sie leczysz?

reklama
odnośnie nk to na tą aktywnosc robi sie jakies dodatkowe badanie? tam gdzie robilam (w cenniku) nazwa badania brzmi: komórki NK. a na wyniku nie ma informacji o aktywności :-/

Bertha ja mam 5 tabletek clo( 50mg) data waznosci 04.2018. Ale mogexwyslac dopiero w weekend, chyba ze maz dzis ze mna pojedzie ale nie obiecuje, bo ma duzo roboty. Ja sama z domu nie wychodze bo sie boje., a poczte mam daleko.

Mam tez 10 tabletek estrofemu jakby ktos chcial z data do 03.2019.

Po ciazy bede miec pelno luteiny jakby ktos chcial, bo gin mi wypisuje te recepty a ja caly czas wykupuje bo mam refundacje i juz mam mega zapasy. Tylko lutke to po ciazy moge dopiero komus oddac bo nie wiem ile tego mi zejdzie, a gin cos mowil ze bedziemy odstawiac wczesniej.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka - przepraszam moze glupio pytam a czemu sama nie wychodzisz? Przeciez jeszcze slisko nie jest zimy brak. Musisz lezec? Ja w pierwszej ciazy musialam lrzec i tez nue wychodzilam. W tej mimo ze drzalam o nia i chuchalam i dmuchalam i piorunski stres mialam to wychodzilam i staralam sie nie myslec o zlych rzeczach. Rano zawioxlam core do szkoly a pozniej maz mnie zawiozl do szpitala. Pewnie sama bym sie zawiozla heh tylko wiedzialam ze bede min 6 dni i nue chcialam by tyle auto tam stalo bo po cc i tak bym nim nie wrocila. Ale za to tydz po porodzie i zdjeciu szwiw sama pojechalam na 2 god na zakupy[emoji6]
Prenatalne to - usg i ewentualnie pobranie krwi na pappa jesli ktos chce. To wszystko

odnośnie nk to na tą aktywnosc robi sie jakies dodatkowe badanie? tam gdzie robilam (w cenniku) nazwa badania brzmi: komórki NK. a na wyniku nie ma informacji o aktywności :-/
Nie wszystkie laboratoria robią aktywność NK. To jest nieco inne badanie. Ja też u siebie w województwie szukałam gdzie mi zrobią aktywność, a nie sam poziom NK.
podzwoń po laboratoriach, na pewno gdzieś robią.

reklama
Strawbelka - przepraszam moze glupio pytam a czemu sama nie wychodzisz? Przeciez jeszcze slisko nie jest zimy brak. Musisz lezec? Ja w pierwszej ciazy musialam lrzec i tez nue wychodzilam. W tej mimo ze drzalam o nia i chuchalam i dmuchalam i piorunski stres mialam to wychodzilam i staralam sie nie myslec o zlych rzeczach. Rano zawioxlam core do szkoly a pozniej maz mnie zawiozl do szpitala. Pewnie sama bym sie zawiozla heh tylko wiedzialam ze bede min 6 dni i nue chcialam by tyle auto tam stalo bo po cc i tak bym nim nie wrocila. Ale za to tydz po porodzie i zdjeciu szwiw sama pojechalam na 2 god na zakupy[emoji6]
Prenatalne to - usg i ewentualnie pobranie krwi na pappa jesli ktos chce. To wszystko
Kitki, bo ja jestem z tych cykorow.
Od jakiegos czasu mam schizy, ze bede np. przechodzic przez pasy i auto sie nie zatrzyma. Albo ze sie przewroce ( raz jak jechalam od endokrynologa to sie poslizgnelam bo zle stanelam na schodach i dobrze ze barierki sie trzymalam, ale cykora mam do teraz) Jak chodze po markecie to ludzie jak slepi z tymi wozkami lataja i boje sie ze mnie ktos w brzuch jeszcze uderzy.

Jak ide na Jasna Gore to wczesnie rano, jak ludzi nie ma, bo tez tak laza ludziska ze stratuja czlowieka.

No i ta szyjka mi sie skraca, lekarz kaze sie oszczedzac i sie boje sama lazic, bo sa dni ze przejde sie kawalek i mnie brzuch boli.

Taki ze mnie cykor. Moze moje zachowanie bedzie wiekszosc z Was smieszyc, ale tak juz mam i wole nie kusic losu. Jak nie musze nigdzie sama wychodzic to nie wychodze. Ale sa dni ze musze sama do lekarza jechac to wtedy jade.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry