reklama
K
kaira24
Gość
Madziu no zaczeło skakać, jeszcze tego nie miałam to sie przyplątało.DZiś już dobrze trzymie sie na 130]80 jak dla mnie za duże ale czuje sie ok.Jestem obstawiona lekami.Ale wczoraj to nie było mi do śmiechu.
CZekam własnie na relacje bo nasza czerwcówka rodzi 36 tydzień, miała az 2 tyg passer, a wczoraj wody poszły i czekamy.
CZekam własnie na relacje bo nasza czerwcówka rodzi 36 tydzień, miała az 2 tyg passer, a wczoraj wody poszły i czekamy.
Dziewczyny nikt nigdy nie zlecił mi testu cytotoksycznego, nie badałam limfocytów, napiszcie proszę kiedy i z jakich przyczyn się bada te limfocyty, chciałabym się jak najlepiej przygotować przed następnymi staraniami.
Enya tak się cieszę że wszystko jest dobrze ja bym była teraz w tym samym tyg. ciąży gdyby się udało...
Kaira, Aditka wy to już końcóweczka, będzie dobrze!
Enya tak się cieszę że wszystko jest dobrze ja bym była teraz w tym samym tyg. ciąży gdyby się udało...
Kaira, Aditka wy to już końcóweczka, będzie dobrze!
Cześć dziewczyny :-)
Gosias dziekuję za pamięć u mnie tak sobie lekka dolina dzisiaj robiłam test i nawet cienia nie ma co prawda do @ jeszcze 2 dni na ale juz powinno cos byc alusia, magdach dołączam do grona zdołowanych
też jestem ciekawa co u karoli mam nadzieje ze u niej wszystko ok:-)
Kaira ściskam
resztę dziewczyn również ściskam:-)
Gosias dziekuję za pamięć u mnie tak sobie lekka dolina dzisiaj robiłam test i nawet cienia nie ma co prawda do @ jeszcze 2 dni na ale juz powinno cos byc alusia, magdach dołączam do grona zdołowanych
też jestem ciekawa co u karoli mam nadzieje ze u niej wszystko ok:-)
Kaira ściskam
resztę dziewczyn również ściskam:-)
P
_pietrucha_
Gość
hej dziewczyny!
Kaira - i jak dzisiaj się miewacie? Ty na czerwcówkach jesteś? Słyszałam, że już pierwsze czerwcowe dziecię na świecie
Gogac - testy są różne. Mi generalnie sikańce takie słabe wychodzą, że z lupą trzeba się dopatrywać.. I to w dzień spodziewanej miesiączki. Dopóki nie ma @ jest nadzieja!
Miłej niedzieli dziewczyny!
Kaira - i jak dzisiaj się miewacie? Ty na czerwcówkach jesteś? Słyszałam, że już pierwsze czerwcowe dziecię na świecie
Gogac - testy są różne. Mi generalnie sikańce takie słabe wychodzą, że z lupą trzeba się dopatrywać.. I to w dzień spodziewanej miesiączki. Dopóki nie ma @ jest nadzieja!
Miłej niedzieli dziewczyny!
reklama
K
kaira24
Gość
Witam
Pietrucha u nas juz 3 dzieciaczkow wczoraj gaska urodzila hanusie cc w koncu bylo
4 na porodowce a Blonce czop odszedl hahah
Ja czuje sie lepiej 3x1 dopygetu biore narazie rr dajemy rade. Trzymamy 130/80.
Pobpodaniu tym razem sterydow mala strasznie sie wyciszyla dopiero dzis zaczyna znow noramlnie szaleć ale juz schize mialam.
Jak sie czujesz????
Gogac dopoki @ nie przyjdzie zawsze jest nadzieja mi tam testy nie zawsze wychodIly w dniu @ teraz po tyg nie wyszedl odrazu tylko po h a beta ponad 100
Truskaweczko super ze maz w domu nacieszcie sie soba i nowym domkiem
Buziaki dla kazdrj z osobna!!!!!
Pietrucha u nas juz 3 dzieciaczkow wczoraj gaska urodzila hanusie cc w koncu bylo
4 na porodowce a Blonce czop odszedl hahah
Ja czuje sie lepiej 3x1 dopygetu biore narazie rr dajemy rade. Trzymamy 130/80.
Pobpodaniu tym razem sterydow mala strasznie sie wyciszyla dopiero dzis zaczyna znow noramlnie szaleć ale juz schize mialam.
Jak sie czujesz????
Gogac dopoki @ nie przyjdzie zawsze jest nadzieja mi tam testy nie zawsze wychodIly w dniu @ teraz po tyg nie wyszedl odrazu tylko po h a beta ponad 100
Truskaweczko super ze maz w domu nacieszcie sie soba i nowym domkiem
Buziaki dla kazdrj z osobna!!!!!
Podziel się: