reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny dziękuję. Ja po prostu ledwo żyję i nie mam siły pisać. Mam mega, mega mdłości, całymi dniami czy jem czy nie jem mdli. Dodatkowo mam jadłowstręt i nie mogę na nic patrzeć. Jedynie jabłka wchodzą w grę. Już nawet nie wiem ile schudłam ale spodnie lecą mi z tyłka i nie mam sił wyjść z łóżka. Jak śpię to zaś orgazmu mnie nawiedzają i po nich mega skurcze a teraz jeszcze mój mąż przywlókł przeziębienie i mam katar i boli mnie gardło.
bliźniaki mają wolę walki i biją im serduszka. Przepraszam, że nic do Was personalnie nie napiszę. Wybaczcie i dziękuję, że o mnie pamiętacie

reklama
Zuluś! Dziękuję... teraz jestem spokojniejsza, że wszystkie ciężaróweczki mają się dobrze.... Wracam do moich ćwiczeń... A ty kochana może skonsultuj się z lekarzem, może kroplówkami Cię wzmocnią??? Albo jakiś specyfik przeciwwymiotny???? Ściskam mocno....:-D

Teraz jestem jeszcze szczęśliwsza! Moje kochane ciężarówki! Każdą z osobna całuję!

Zulaaaaa a no widzisz!!! Czyli wszystko dobrze bo te mdłości miną :-) No to teraz też jestem jakaś spokojniejsza:)

Ja wróciłam od ginki i......Ona stwierdziła że na chłopaka nic nie widzi więc prawdopodobnie dziewczynka;-) Nie wiem na ile jest to wiarygodne bo ma kiepski sprzęt ( w porównaniu z tym w Łodzi nie ma w ogóle porównania bo ja nic tutaj nie widziałam) no ale już jest trop. Moja córka sie cieszy, mój mąż nie bardzo bo chciał bardziej syna a ja jeszcze nie wiem co myśleć. Miałam przeczucie na syna i jakoś tak sie nastawiłam.....Zobaczymy czy się potwierdzi:)

Ostatnia edycja:
Enya szczerzy to tak wczesnie ze moze nie byc widac tego siurka mi powiedzieli wtedy ze chlopak ja czulam dziewuszke i co jest Liwka
Zula moja matko polko takoe to uroki ciazy a z blizniakami to wogole!!!! Przykro mi ale z 2 strony mnie to cieszy ze jedna ma caly czas objawy hahahaha.Lez odpoczywaj i jedz jabkla. A co do wagi nie przejmuj sie nadrobisz z nawiazka hahaja
Truskaweczko kolejnej sie udalo czekam na jej ujawnienie
Wiec w tym roku bardzo plodnie

Cześć Dziewczynki!
Zula cieszę się że się odezwałaś, bo już stracha miałam.. bidaku, nieźle Ci dają popalić maleństwa :-)
współczuje Kochana, ale najważniejsze że wszystko dobrze..:)
Alokin gratuluje serduszka;-);-), widze, że idziemy łeb w łeb :)
a jak tam obajwy u Ciebie ?

u mnie nic a nic, może jedynie na siku częściej latam, w świeta przestały też mnie boleć piersi, nawet przy dotyku..oczywsice panika...dzisiaj już poleciałam rano na usg ...
serduszko jest 158 FHR , mały człowiek rośnie.. ma prawie 11 mm..:-)
lekarz już kazal mi się uspokoić z tymi usg co chwile, teraz jeśli nie będzie żadnych złych sygnałów, mam się pokazac dopiero w 12tyg..
ale znając mnie polece znowu za tydzień..
Teraz najgorszy tydzień przede mną, w ostaniej ciąży właśnie w tych dniach przestało bić serduszko...

Odebrałam tez różne wyniki, z krwi ok, ale z moczu trochę podwyższonych , za dużo ciałek ketanowych, erytrocytów i oczywsice leukocytów,
ale tak jak piszecie, na razie się tym nie martwię, w końcu przy tej ilości leków, dziwne żeby wyniki było super.
Hiv , kiły i inne paskudztwa tez wykluczyli..;-)

Gosiu pytałaś o toxo, teraz odebrałam wyniki i potwierdziło się że przechodziłam,
w klasie IgG mam 295, a dodatni jest już powyżej 3.
Robiłam też te d-dimery, ale za chiny nie potrafie interpretować wyników:sorry2:
Enya cieszę się że już spokojniej w domu :), to mówisz że prawdopodobnie córcia , ;-)
Truskaweczko iskierko Ty nasza;-), nawet ni wiesz jak bardzo pragne , że by Wam się udało !!!!
a powrót Męża coraz bliżej:-):-)

Enya szczerzy to tak wczesnie ze moze nie byc widac tego siurka mi powiedzieli wtedy ze chlopak ja czulam dziewuszke i co jest Liwka
Zula moja matko polko takoe to uroki ciazy a z blizniakami to wogole!!!! Przykro mi ale z 2 strony mnie to cieszy ze jedna ma caly czas objawy hahahaha.Lez odpoczywaj i jedz jabkla. A co do wagi nie przejmuj sie nadrobisz z nawiazka hahaja
Truskaweczko kolejnej sie udalo czekam na jej ujawnienie
Wiec w tym roku bardzo plodnie

Kaira czy Ty czasem coś więcej od nas wiesz ?? Już się cieszę ;-)

A co tu taka cisza??? Hę?? Ja mam dzisiaj niezrozumiałego doła....Mówię Wam, jak nie wrócę do pracy to zwariuję;-)
Odebrałam już pessar i jest ogromny!!! A mam nr 1 więc najmniejszy. Ciekawe jak On mi to tam wciśnie hehehe
Moja ginka w Kielcowie robiła mi USG szyjki i generalnie nic się nie uwypukla a szyjka chociaż krótka jest zamknięta. To najważniejsze wieści. Ale na pessar i tak sie decyduję bo lepiej dmuchać na zimne, a tak jak Malina mi powtarzał - skoro jest pięknie z dzieckiem i sie udało to nie można tego zmarnować:)

Kaira a kiedy na 100% potwierdzili u Ciebie płeć?? I w którym tygodniu zasugerowali chłopca??
Mówisz że kolejna z nas zaciążona....Ale extra, ja mam pewne podejrzenia ale też nic nie chcę pisać bo tak jak piszesz - czekamy:-)

Enya, pessar skladaja na pol i spokojnie przechodzi:-):p mnie bardziej bolalo badanie ginekologiczne niz zakladanie pessara. :-) dla mnie jedeynym minusem pessara to codziennie zakladanie na noc globulki, a. Tak niech sobie siedzi :-D

reklama
Witam
Enya na pierwszych prenatalnych potwierdziła chłopaka ale mam sie nei nastawiać,oczywiscie powiedziłąm ze dziewczynka bedzie, w 15 juz moja gin potwierdziła ze lasencja, i juz chyba z 10 osób potwierdziło wiec chyba zostanie, ale do końca nigdy nie wiadomo, znam tyle przypadków na bloku porodowym i tego szoku ze piękne jaja są pózniej.
Ja od 2 dni mam totalspadek formy czuje sie bardzo słabo. Oj te przesilenie wiosenne chyba wychodzi

Do góry