reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie to już zaczyna mnie wkurzać. Ja nie wymiotowałam ani razu i co? Chcesz powiedzieć że moja ciaża nie jest mocna?
Magda każdy poleci lekarza do którego chodzi, musisz sama wybrać. Ja polecam Dubra bo do niego chodzę a u Maliny nigdy nie byłam, te co chodzą do Maliny polecą jego.

reklama
Marzycielka81 Wybrałam badanie genetyczne i płci, chciałabym wiedzieć gdzie tkwi przyczyna nie zniosę kolejnej straty bez poznania przyczyny poronień bardzo ciężko znoszę psychicznie kolejne ciąże. To czekanie mnie denerwuje chciałabym już wiedzieć czy będziemy mieli szansę na zdrowe dzieciątko i donoszenie ciąży. Tak bardzo zazdroszczę tym którym się udało ja jestem sama z mężem. Po trzecim poronieniu sądziłam że nie dam rady i zostanie mi tylko adopcja ale trafiłam na to forum i nadzieje odżyły .

Agnieszka P Tak wiem że muszę sama dokonać wyboru ale tak bardzo bym chciała wybrać tego który dla mnie okaże się najlepszy . Skąd jednak mam wiedzieć nie znając przyczyny poronień mam tak mało badań w porównaniu do was.

Gin w Klinice i pożniej Dr J też mnie o cyce pytali- czy bolą. Mnie nie bolały. Też myślałam że bedzie kiepsko. Kazali się nie przejmować. No a wiecie teoria w głowie się tworzyła.
Ja z tej " nie- mocnej" ciązy mam 6letnia córeczke. Teraz spodziewam się bliźniaków.
Fondi pogadaj z ginem swoimi i zapytaj go czy kazda babe w ciązy bola cyce i każda żyga. I czy te co nie mają żadnych objawów to nie mają dzieci...
I życze Ci super bolących cyców i mega żygania- jeśli Ci to "zluzuje majty" :)

Magda nadzieja mówią że jest matką głupich. Ja twierdzę że bez nadziei bylibyśmy pustakami. Nie miałas ciąży na lekach?
Ja polece Ci Malinę.Szybko badania i szczepienia i masa kasy ,ale przy Twojej psychice to...sama wiesz. Jeszcze jedno.To ,że zrobisz masę badan nie zagwarantuje Ci znalezienie przyczyny jak w przypadku Nafoczki.

Foczka mąż internet odciął żebyś tyłek ruszyła i w grządki poszła?? Nie daj się w

Magda a dostalas skierowanie do genetyka. Jesli nie to zalatw dla siebie i meza. Zapisz sie juz dzis bo na wizyte sie czeka.
My mielismy ten sam pakiet i nawynik czekalismy 4 tygodnie. Po tym jak stwierdza ze material nadaje sie do badania wplacasz pieniadze. Nadzieja, wiara i dobry lekarz:-)

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Mam pytanie do dziewczyn, które są specjalistkami w metodzie termicznej. Wczoraj miałam 36,40 a dziś 36,87. Test owu pozytywny był w niedzielę (12 dc). Wiem, że w 2 fazie temperatura wzrasta. Na monitoring w tym cyklu się nie wybieram a nie wiem od kiedy łykać dupka?
Zaczęłam brać Ovarin na wyregulowanie cyklu.

Bea25ta Jedyne co wiem na tą chwilę to przeciwciała antykardiolipinowe w klasie IgM i IgG, P.ciała przeciwjadrowe ANA 2 dodatnie (IIF,Hep 2 DID ) ,przeciwciała przeciwjadrowe i,przeciwcytoplazmatyczne. Czynnik V lidera brak.

reklama
Marzycielka81 Skierowania nie mam ale będe robiła badania prywatnie żeby było szybciej tylko nie wiem czy już mam pójść czy czekać na wyniki genetyczne o ile dadzą radę zbadać.

Do góry