reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka, my spacerujemy codziennego a w piątek może pojedziemy nad jezioro :-D
Strawbelka, imię wróciło do pierwszej opcji. Jest Olivier :-D ale w sumie Olaf to Oliś i Olivier to tez Oliś :-D

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

reklama
A mnie ostatnio malina powiedział, że po pozytywnym teście odstawić b-complex (biorę oczywiście metyle wszystko osobno:D) tylko acard, fraxi enkorton i kwas foliowy. Pomylił się czy co?!

Doris ale masz ładnego Synka!!:yes::-D:tak:

Ło matko. Doris, Nafoczka w tych waszych skarbach można się po prostu zakochać.

Dziś zaliczyłam monitoring no iiiii (chwila grozy ) dooopa. Jajnik lewy zajęty całkowicie przez endometrioze a prawy jajco nadal do wysiadywania. Teraz ma 11mm. W poniedziałek mam jeszcze raz jechać i wykupić zastrzyk ovitrel. Ktoś mi powie co to na co i jak ma na mnie wpłynąć? Doktorek powiedział ,że z moim cyklem bez monitoringów małe prawdopodobieństwa wstrzelenia się.
Co Ty na to Nafoczka? Tego się spodziewałaś :p

Ten cykl jak przepadnie to idę pod nóź.

Beatka szkoda że ci nie dał clo albo coś innego na wzrost jajek!
Mnie wczoraj ginka powiedziała że bez clo w moim wieku (po raz kolejny mi to wypomniała:growl:) będzie ciężko i szkoda czasu tracić!!
A o zastrzyku ovitrel to musi powiedzieć Ci Fondie bo chyba ona ostatno robiła.

Dziewczyny a po clo to miałyście jakieś dolegliwości bo ja czuje się jak balon

Fondie a jak staranka, działasz:D?

Wzięłam dziś z pracy robote do domu, ale wypiłam põł wina (na lepsze endo, tak pisałyście :yes:)i nie chce mi się nic już robić!!!! I może od tego wina czuje się jak balon!

Ostatnia edycja:
Ovitrelle to tak jak Pregnyl - gonadotropina kosmowkowa. Po niej pękają jajca i je jeszcze wspomaga, polepsza podział komórkowy.
Zależnie jaka masz dawkę tak długo utrzymuje sie we krwi wiec nie można za szybko testować to moze to byc jeszcze ten zastrzyk. 10000 jednostek utrzymuje sie do 10 dni. Po zastrzyku ponoć do 1,5 dnia pękają jajca ale niektórym kogą szybciej.

Pozdrowienia znad morza z wakacji!! :)

Beatka ja ci mówiłam ze coś z tymi twoimi wykresami to dziwnie :/ pokazywałas doktorkowi? Bertha juz w sumie napisała wszystko. Ovitrele podaje sie na pekanie jajec ale nawet jak same ci pekaja to powoduje ich podrasowanie od samego początku. Pekaja po 36 godz.od podania (mi szybciej)
Avita, Bea nie miała nic na jajka bo pojechała dopiero dziś, a on przepisuje lamette 3-7dc. Może następnym razem.

Bea musisz mu zaufać :*

PS udalo nam się wyjsc na spacer :D

Beatka szkoda że ci nie dał clo albo coś innego na wzrost jajek!
Mnie wczoraj ginka powiedziała że bez clo w moim wieku (po raz kolejny mi to wypomniała:growl:) będzie ciężko i szkoda czasu tracić!!
A o zastrzyku ovitrel to musi powiedzieć Ci Fondie bo chyba ona ostatno robiła.

Dziewczyny a po clo to miałyście jakieś dolegliwości bo ja czuje się jak balon

Fondie a jak staranka, działasz:D?

Wzięłam dziś z pracy robote do domu, ale wypiłam põł wina (na lepsze endo, tak pisałyście :yes:)i nie chce mi się nic już robić!!!! I może od tego wina czuje się jak balon!
Avita ja przy CLO miałam bardziej skąpą miesiączkę,
swoją drogą ciekawe jak moje jajca ale ja jadę do doktorka pod koniec tygodnia zobaczymy do czego ta mieszanka wybuchowa doprowadzi (lametta+clo)

Tak sobie myślę że wezmę Encorton 10mg a jak będzie pozytywny test to pójdę do mojego gina po 15, taką kombinację miała chyba AgniszkaP? Na własną rękę przed owu i II kreskami ta 10 to chyba będzie ok.
A metdormina to obojętnie pod jaką nazwą? Czy np Siofor tylko w ciąży bezpieczny?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny czy słyszałyście coś o docencie Paśniku z łodzi? Dziś moja gin mi go poleciła jako immunologa.

Do góry