czarna_mala
Fanka BB :)
Wklejałam tutaj kiedyś, ale tak pi razy drzwi na czczo 18, po 1h 62 a po 2h 58 przyjadę do domu to sprawdzęA pamiętasz swoje wyniki co do glukozy i insuliny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wklejałam tutaj kiedyś, ale tak pi razy drzwi na czczo 18, po 1h 62 a po 2h 58 przyjadę do domu to sprawdzęA pamiętasz swoje wyniki co do glukozy i insuliny?
Hej
Wpadam się przywitać - u nas karmienie, przewijanie, cycolenie, przytulanie i spacer.
Oliś ma trądzik noworodkowy lub potówki - ciężko określić, bo wygląda to podobnie. Dostałam różne maści od pediatry ale na razie nic nie pomaga. tak mi go szkoda, bo jeden policzek wygląda strasznie.
Buziaki dla Cioteczek
Zobacz załącznik 762898
witajcie dziewczyny,Hej. Mam do Was 2 pytania:
Czy Acard brałyście do końca ciązy wraz z Fraxi?
Czy wit B12 odstawia się po teście a suplementuje się tylko Kw Foliowy?
Tola wit b12 to chyba caly czas.Dziekuje Kitki za odp.
A ta wit B12 do kiedy bralyscie?w ciazy odstawiacie?