reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej
Wpadam się przywitać - u nas karmienie, przewijanie, cycolenie, przytulanie i spacer.
Oliś ma trądzik noworodkowy lub potówki - ciężko określić, bo wygląda to podobnie. Dostałam różne maści od pediatry ale na razie nic nie pomaga. tak mi go szkoda, bo jeden policzek wygląda strasznie.
Buziaki dla Cioteczek
Oliś.JPG

Załączniki

• Oliś.JPG
    Oliś.JPG
    65,8 KB · Wyświetleń: 95
Hej
Wpadam się przywitać - u nas karmienie, przewijanie, cycolenie, przytulanie i spacer.
Oliś ma trądzik noworodkowy lub potówki - ciężko określić, bo wygląda to podobnie. Dostałam różne maści od pediatry ale na razie nic nie pomaga. tak mi go szkoda, bo jeden policzek wygląda strasznie.
Buziaki dla Cioteczek
Zobacz załącznik 762898

Cześć Olisiu - serduszko kochane :) Mamusia wycałuj synusia od cioteczek ;):biggrin2:

Tola - ja acard do 30-32tyg i odstawilam choc sie balam ale jeden gin i tak mi kazal przed 30tyg odstawic i zjebke dostalam. Drugi kazal wlasnie najpozniej do 32tyg a jak bylam w szpitalu w 30tyg to tam kazali mi juz nie brac. Wszyscy twierdzili ze pozniejsze branie wiaze sie z ryzykiem chorego serduszka. Wystraszylam sie i odstawilam. Clexane brakam ciagle do 6 tyg po porodzie

Doris - synus cudowny!

Ok, to ja powiem tak: mój alergolog napisał, że bez problemu wypisze mi receptę na Encorton a na metforminę to tak nie za bardzo by chciał. Ale pytanie jaki Encorton od niego wziąć? 15mg? Jutro mam podjechac po receptę.

reklama
Gabis metke brałam rano i przy obiedzie. Encorton nie wiem w jakich dawkach występuje ale większość nas miała wielokrówność 5mg.

Tola acard brałam do 33tc, clexan do dnia przed porodem w sumie do 36tc
Witaminy powinno się do końca. Kwas jeszcze jem a reszta skończyła mi się po drodze.

Bea czekam na twoje jajca :D

Doris ♡
Zazdroszczę spacerów bo u nas ciele strasznie wieje

Do góry