dziewczyny zadzwonilam do Pana spiacego dostalam mega zjebke oczywiscie po co jechalam do lodzi po co sie szczepilam i oczywiscie tekst i co wzroslo mrl?? mowie tak to on domnie dobrze slucham dalej pania ..i opowiadam i opowiadam mowie ze dostalam od niego badania za 6tys -od milewicza mowize nie mozeliwe max 3tys wychodza(a to byly jeg slowa ze 6 tys. ale spokonic nie bede sie wtraca) nastepne zjebal mnie strasznie widze ze nie popiera leczenia w lodzi i wogole mega zly byl i zaprosil jutro na monitoring i powiedzial oczywiscie, ze " wybrala sobie pani tyle sposobow leczenia ale musze pani zorbic usg do 3 dc" ja pierdziele juz mi sie plakac z nerwow chce ze czlowiek lazi wydaje a kazdy swoje nie wiem czy pojde bo juzwdze, że za duzo nerwow bedziemnie to kosztowac!!!!ale znajac mnie pojade znow wydam kase i znow bede plakac pieprzne wtedy calym clo i pojde na zywca juz to wiem;/ ale uplacze sie jak bobr bo juzmam nerwy jak ja pierdziele znow widze, że to lekarz nie dla mnie...beda sie spierac ktory co ma dac pewnie "
p.s teraz mnie nadeszla mysl, że wracam do konowala w katowicach przynjamniej mily byl i nie denerwowalam sie.
p.s teraz mnie nadeszla mysl, że wracam do konowala w katowicach przynjamniej mily byl i nie denerwowalam sie.