reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dziewczy ja zamowilam te formy metylowane ze swansona to znana firma nawet genetyczka zna. One sa z poradnika zdrowia i mam i b6 b12 kwas metylowany na prawde.nie ma po co tyle kasy wydawac po rozmowie z genetyczka wiem ze nawet jakbyscir ich nie brali to nic by die nie dzialo chyba ze macie.zla.homocysteine ale.nie ma po co tyle kasy wydawac. Przykladowo jeden lek pulneo dla dzieci kosztuje 2x tyre co jego odpowiednik elofen a dziala intentycznie nie ma po co przeplacac.
Kwiatuszek nawet nie mysle ze moze byc zle duzo lekow mamy to dlatego. A jaki mialas mrl po szczepieniach ?
Sus ja nie pisze nic bo kurde wogole nie wiem o co chodzi ale trxymaj sie
Ps. Porzeczka malina kaze zwykle formy bcomplex i zwiekszona dawke kwasu zwyklego brac zakup lepiej colostum
Ja też kupuję z swansna na allegro ale nie mogłam wyszukać metylowej b6 i stąd zamowienie z iherb. Kochana co to jest colostrum na co itd jeśli możesz napisz? Ja biorę metylowe poniewaz mam zaświadczenie genetyka ze mam heparyne na ryczalt i tam jest wyraźnie napisane ze man się suplementowac b6b12 i kwasem w formie metylowej acard cały czad chodź narazie nie biore i zero antykoncepcji hormonalnej
Dziewczyny dzwonił Pan z dhl przesylks ze stanów witamina b6 metyl koszt który muszę uiścić to 6 zł także nie jest źle bea25ta nastraszylas
Sorry że się najadłaś strachu przezemnie, zaskoczyłaś mnie tak tanim cłem. Wiem ,że ja płaciłam około 40zł po podziale z 4 innymi osobami. Myślałam że Cię wyniesie opłata celna około 150zł za 1 lek a tu widać tanio . Więc cieszę się że się pozytywnie zaskoczyłaś . Sorry za stres raz jeszcze.
wychodzi na to, że się ostatnio mądrowałam o tarczycy u Ciebie, a teraz sama mam podobne wyniki do Ciebie, W piątek mam wizytę u endo zobaczymy co powie.
Podobne, podobne, ciekawe co Ci powie
Dzięki za dobre słowo. A czy z Wikusiem dobrze to napisze po czwartkowej wizycie... Niestety znam uczucie bezradnosci Sus
Kwiatuszek będzie dobrze. Dalej sobie jakieś leki ''tam''pchasz? Pewnie dlatego to plamienie.
Złapałam doła po wczorajszym czytaniu forum . Kurde dziewczyny N i S musi być dobrze.
arluśka
Aktywna w BB
Ja już jestem z powrotem po szczepieniach,dzień męczący był,bo dodatkowo ja i mąż badania.
Szczepienia spoko,na jednej ręce mam takie słabo widoczne siniaczki i ta trochę boli ale nie jest to duży ból,wkłucia też trochę bolą ale da się wytrzymać.Trochę tak jakby kręciło mi się w głowie jak siedzę ale to niewiem czy to od tego..
także Porzeczko nie jest zle,dasz radę,a tego 11.07 będziesz miała już szczepienie?
Dziewczyny doradzcie mi,co robić,bo nie mam dalej okresu od zabiegu już 6 tydzień będzie...miałam lekkie plamienia brązowe ze 3 dni,myślałam,że się rozkręci a tu dalej nic
myślicie że to dobry pomysł,żeby jeszcze prolaktynę zrobić? dziś na pizamie miałam taką plamkę mokrą,jakby w miejscu sutka...ale nie jestem do końca pewna,cholera,jeszcze coś nowego jeszcze wyjdzie,czemu tak się dzieje?
Fondie przy tym wyniku będziesz się jeszcze doszczepiać?
Szczepienia spoko,na jednej ręce mam takie słabo widoczne siniaczki i ta trochę boli ale nie jest to duży ból,wkłucia też trochę bolą ale da się wytrzymać.Trochę tak jakby kręciło mi się w głowie jak siedzę ale to niewiem czy to od tego..
także Porzeczko nie jest zle,dasz radę,a tego 11.07 będziesz miała już szczepienie?
Dziewczyny doradzcie mi,co robić,bo nie mam dalej okresu od zabiegu już 6 tydzień będzie...miałam lekkie plamienia brązowe ze 3 dni,myślałam,że się rozkręci a tu dalej nic
myślicie że to dobry pomysł,żeby jeszcze prolaktynę zrobić? dziś na pizamie miałam taką plamkę mokrą,jakby w miejscu sutka...ale nie jestem do końca pewna,cholera,jeszcze coś nowego jeszcze wyjdzie,czemu tak się dzieje?
Porzeczka1234
Ja już jestem z powrotem po szczepieniach,dzień męczący był,bo dodatkowo ja i mąż badania.
myślicie że to dobry pomysł,żeby jeszcze prolaktynę zrobić? dziś na pizamie miałam taką plamkę mokrą,jakby w miejscu sutka...ale nie jestem do końca pewna,cholera,jeszcze coś nowego jeszcze wyjdzie,czemu tak się dzieje
Arluska super mam jakiś dzien dzialania dziś zresztą jak codziennie dziś obdzwonilam pół Śląska w koncu znalazłam zrobia mi ten allo_mrl i za 2 tygodnie wynik więc powinnam sie wyrobić na wizytę nie kochana nie na szczepienia ale może dzieki temu badaniu wszystko przyspiesze.
Kariotypy prawidłowe u nas wyszly wiec tez lepszy humor.
Bea25ta nie ma problemu tez się balam tego cła ale spoko jak będę znów zamawiac ro dam wam znać tam przy wiekszysz zakupach naprawdę wychodzi tanio
Fondi to chyba doborze ktore to szczepienie ?
Porzeczka1234
Prolaktyne zrob ja jestem 4 tygodnie po poronieniu a mleko lalo mi się jak cholera teraz jest lepiej ale pocieka jeszcze kropkami i lekarka kazała zrobic po 6 tygodniach natura nieubłaganaJa już jestem z powrotem po szczepieniach,dzień męczący był,bo dodatkowo ja i mąż badania.
arluśka
Aktywna w BB
Prolaktyne zrob ja jestem 4 tygodnie po poronieniu a mleko lalo mi się jak cholera teraz jest lepiej ale pocieka jeszcze kropkami i lekarka kazała zrobic po 6 tygodniach natura nieubłagana
ale powiedz mi Ty robiłaś z obciążeniem czy bez?i jak wyszło?
a okres dostałaś już?
Kwiatuszku ja plamiłam bardzo długo, do ok.16 tyg. i to prawie codziennie.
Susana ile czeka się na wyniki amnio? Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze.
Ja bylam wczoraj na spotkaniu diabetycznym i niestety moja cukrzyca to nie przelewki, od dziś ścisła dieta i ciągła kontrola glikemii.
Susana ile czeka się na wyniki amnio? Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze.
Ja bylam wczoraj na spotkaniu diabetycznym i niestety moja cukrzyca to nie przelewki, od dziś ścisła dieta i ciągła kontrola glikemii.
reklama
U
użytkownik m
Gość
Witajcie dziewczyny.
Arluśka ja po 1 poronieniu miesiączke dostałam po 6 tyg też już się martwiłam niesamowicie ale plamień nie miałam myślę że prl zrób bez obciążenia wystarczy bo jeśli jest wysoka to się rozhuśta cykl
Kwiatuszek myśl pozytywnie jakkolwiek to brzmi będzie dobrze
Fondie 36% mlr to już super wynik
Nafoczka u dr z Żyła byłaś w związku z IO? bo słyszałam to nazwisko od kuzynki ( tyle że ona chodziła do tej pani dr z tarczycą)
Arluśka ja po 1 poronieniu miesiączke dostałam po 6 tyg też już się martwiłam niesamowicie ale plamień nie miałam myślę że prl zrób bez obciążenia wystarczy bo jeśli jest wysoka to się rozhuśta cykl
Kwiatuszek myśl pozytywnie jakkolwiek to brzmi będzie dobrze
Fondie 36% mlr to już super wynik
Nafoczka u dr z Żyła byłaś w związku z IO? bo słyszałam to nazwisko od kuzynki ( tyle że ona chodziła do tej pani dr z tarczycą)
Podziel się: