reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ten lekarz do mnie dzwonił i wszystko tłumaczył .
Na wyniku mam tak mniej więcej .
Nie wiem czy chcecie to czytać .
Przezierność 1,7
Żołądek , pęcherz nie uwidoczniono .
Kość nosowa nie widoczna .
Podejżenie 6 paluszków u obu dłoni .
Za wysokie tętno płodu
Pępowina dwunaczyniowa .
Muszę się jeszcze skontaktować z moją ginką bo jest w Warszawie na dyż .w szpitalu i nie odbiera ..

reklama
I to swiadczy o jakims zespole? A zoladek juz powinien byc? Idz do innwgo lekarza na usg prenatalne!6palcow to nie problem najczesciej robia zabieg usuwania jeszxze w szpitalu

Przezierność 1,7
Za wysokie tętno płodu
Pępowina dwunaczyniowa .
Muszę się jeszcze skontaktować z moją ginką bo jest w Warszawie na dyż .w szpitalu i nie odbiera ..
Suska, ten lekarz to jest dobrym ginekologiem? Czy robił badanie na starej aparaturze? Niepotrzebnie Cię zdenerwował. Najlepiej wykonaj jeszcze raz te badanie u innego lekarza. Skoro dziecko mu chorowało może się nie wyspał...

Susan przytulam Cię bardzo mocno i popieram każda decyzje która podejmiesz. Zrob tak jak sumienie ci podpowiada.
Zrob kolejne Usg i wtedy będziesz miała porównanie. Z całych sił zaciskam kciuki zeby to był tylko zły sen....

Jestem i ja więc tez coś napiszę....
Trisomia 18
1:17
Trisomia 13
1:4
Trisomia 21
1:700

Masakra ....muszę zrobić aminopunkcję .Wyniki są tragiczne

ryzyko z Pappy spore ale Pappa to test wyliczający prawdopodobieństwo!!!!!!!!!,
także Sus JUTRO MARSZ DO INNEGO LEKARZA NA USG!!!!!!!!!!!
I nie za tydzień, bo będzie za późno.
Tylko nic nie mów, że robiłaś już wcześniej u innego gina, żeby lekarza nie nakierować na jakaś opinię. A jak nie to jedź na IP powiedz, że brzuch Cię boli - usg gwarantowane! I tam też sprawdzą wszystko jak powiesz, że nie miałaś genetycznego jeszcze. Naprawdę, nie ma na co czekać!!!! Po co Ci ten stres?

Przezierność 1,7
Za wysokie tętno płodu
Pępowina dwunaczyniowa .

A po kolejnym usg genetycznym dopiero będziesz się zastanawiać co dalej. Przede wszystkim najpierw Nifty, amniopunkcja to naprawdę ostateczność (za wielkie ryzyko)

I czasem nigdzie nie znikaj! Bo bardziej stresujesz nas jak Cię nie ma (i nie odpisujesz na sms :-() niż jak piszesz!
Ja czasem śledzę wątek o amnio, Nifty i Harmony na innym forum i naprawdę po badaniach jest wszystko dobrze.

Susana 3maj się ale uwierz ze będzie dobrze nie koniecznie dziecko jest chore zrobić tak jak dziewczyny Ci radzą test Nifty i będziesz spokojniejsza !
Doris jak tam bardzo się stresujesz? niedługo Twoje maleństwo będzie na świecie :)
Asia669 każdej nam się uda niestety jest ciężko ale co zrobić ważne by się nie poddawać i walczyć dokonca!

Susana - kochana moja, przytulam Cię najmocniej jak się da :-* moja wszystkie modlitwy idą w Twoim kierunku. Ja ci nic nie poradzę, bo w sumie sama nie wiem co bym zrobiła... Chyba kolejne USG, to na pewno, dla porównania. Trzymaj się Kochana, całuję :-*

Avita!!!ważne :) jak szlas na histero o której mialas być na oddziale ? Miałaś być na czczo ? I w dniu wypisu o której dostałaś wypis i mogłaś iść do domu?

reklama
Susana nie uciekaj i nie zamykaj się. Cały ranek spędziłam na siedzeniu w labie i myślałam o tym co u Ciebie. Posluchaj dziewczyn i działaj . Ja mocno Cię wspieram i czekam na wieści.

Do góry