reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

jak juz Susi i Strawbusia przetarly szlaki to pisze i ja :-) ciocie boja brawo bo Wikus wazy 1250g :-)
Zrobili mi badanie na IP ale na oddzial nie zostawia bo nie ma miejsc :-( moge sprobowac jutro rano, pojutrze HGW..?! slierowali mnie do drugiego najblizszego ale to samo :-( jak jutro sie nie dostane to mnie zobaczycie w TV jak zaczne strzelac!
Sus, Strawbelko bardzo sie ciesze!!!!
Nafoczka
Szkoda gadać o tej naszej sł .zdrowia ....Jutro kobietki porodzą to się dostaniesz .
Najważniejsze że Wiktorek " Gigant " już taki duży !!!!!!!!
I cipka dalej zeszyta .....tzn że szew dobrze trzyma , chciałam powiedzieć .

reklama
Suska, strawbelka
Cudowne wiesci :-)
Az sie micha sama usmiecha jak sie takie pozytywy czyta :-)

Nafoczka
Brawo Wikus!!!!!!
Naficzko, a wiesz czemu nie ma miejsc? Bo Beatka sie wyleguje :p ;-)
A wczoraj wlasnie o takich syt pisalam :p
Taa
Beatka zajęła dwa łożka ....
Na jednym ona ......na drugim książki
Hehe

Strawbelka, super beta! Rośnie więc się nie stresuj już i nas też :-)
Susana, mówiłam, że będzie dobrze!!!! Najgorsze za Tobą! Oczywiście, stresować się przestaniesz TROCHĘ jak poczujesz ruchy, bo ja już czuję długo i dalej stres.
Fondie, a Ty chodzisz, chodzisz po tych lekarzach a stale to samo pytanie zadajesz...
Nafoczka, no pieknie Wiktor goni Olafa :-) :):-) :):-) :):-) :), bo Oli ważył w czwartek 1286g. A jak chcesz do szpitala, to jedź po 20 wieczorem, zawsze przyjmą, bo muszą :-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)

A ja zapłaciłam w Smyku za wózek, jutro mi przywiozą, jeszcze fotelik, pieluchy i kosmetyki i mam wszystko :-)

Susana, rewelacja!! Bardzo sie cieszę z Twojego dzielnego skarba :)

Nafoczka, no masakra z tymi miejscami! Dobrze ze Wiktorek juz taki duży :)

Doris, ale fajne masz teraz zakupy :) marzę o takich :) moze za kilka miesięcy ;)

Sus, twoje super wieści doprowadzają mnie do łez :D
Strawbelka rośniemy w siłę dwóch nowych serc :)
Nafoczka, nie pchaj sie do szpitala, bo do porodu jeszcze daleko ;) (krakowski sor już poznałam- będziesz umierać, to i tak miejsca nie znajdą) Cieszę się, że trzymacie się razem - w dwupaku

Oby więcej takich newsów

dziewczyny, zaraz jadę do siostry mojego D. i jutro jedziemy na batalię do szpitala, trzymajcie kciuki....jestem w tak bojowym nastroju, że jutro jeśli mnie odeślą to zrobię obławę i na siłę położę się w szpitalu!

reklama
Strawbelka - gratki :) nie potrzebnie robiłaś sikańca i zestresowałaś Siebie i nas ;) Obiecaj, że dasz Sobie spokój z sikańcami ;)
Lilia to byl ostatni na szczescie;)
Nafoczka, trzymam kciuki zeby Cie jutro wzieli do tego szpitala, bo w koncu sie wyspie jak bede wiedziala ze jestes w dobrych rekach.
Dzis mnie czeka jeszcze bezsenna noc;)
Ach ale by bylo cudownie jakbys dotrwala do 9 miesiaca, bede trzymac kciuki:)
Susana, to jak, kiedy masz nastepna wizyte teraz?
Dobrze ze przynajmniej dzis dzien zakonczy sie dobrymi wiesciami:)
Teczowa i Lamia mysle o Was caly czas i tak mi Was zal:( ale bardzo Wam kibicuje!:)
Pozdrawiam reszte dziewczat:)
O wszystkich Was mysle, nawet jak nie odnosze sie do Waszych postow;) i wszystkim Wam kibicuje:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry