reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka no to mamy teraz przeżycia co ?????
Mnie dzisiaj tak u gina nogi się trzęsły jak galareta .Jakbym febre miała.

A ty się bałaś ??
Usypiali cię ?? Bo się nie znam .

Strawbelka no to mamy teraz przeżycia co ?????
Mnie dzisiaj tak u gina nogi się trzęsły jak galareta .Jakbym febre miała.

A ty się bałaś ??
Usypiali cię ?? Bo się nie znam .
Susana dzis najbardziej bolal zastrzyk w dupsko, ale pani mnie wziela z zaskoczenia i nie mialam jak uciec.
Transfer nic nie boli i jest bez zadnych przeciwbolowych.
Zastrzyk byl przeciw skurczom macicy.
Ukladasz sie jak do badania, zakladaja wziernik i wkladaja taka mala rureczke przez ktore wpuszczaja zarodki. No i robia usg przez brzuch w tym samym czasie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Susana dzis najbardziej bolal zastrzyk w dupsko, ale pani mnie wziela z zaskoczenia i nie mialam jak uciec.
Transfer nic nie boli i jest bez zadnych przeciwbolowych.
Zastrzyk byl przeciw skurczom macicy.
Ukladasz sie jak do badania, zakladaja wziernik i wkladaja taka mala rureczke przez ktore wpuszczaja zarodki. No i robia usg przez brzuch w tym samym czasie.

Kiedy masz kolejny intralipid ? Pytałaś??
A endometrium spoko??

reklama
Dziewczyny to ja jeszcze spytam Was bo juz mam metlik.
Mam brac 3×100 Lutinus dopochwowy.
Nie za malo?
W ulotce pisze ze to jest stosowane przy in vitro i ze takie dawki jak mi lekarz dal.
Brac jeszcze dupka na wlasna reke?
Ten Lutinus i estrofem ktory biore 3×1 tabletce chyba zageszczaja krew.
No ja biore acard i fragmin.
Ale boje sie ze jak wiecej wezme progrsteronu to krew mi sie moze za bardzo zagescic i tylko sobie zaszkodze.
Kombinowaly byscie z tym dodatkowym dupkiem, czy byscie sie zalecen lekarza trzymaly???

Do góry