reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka
Ona powiedziała że intralipid nic nie zaszkodzi a tylko może pomóc i żeby wziąść następny jak się pokaże serduszko i nie czekać miesiąc .
Potem jak zobaczyła że beta rosła po intralipidzie bardzo szybko to kazała wziąść dzisiaj .to wzięłam .
A jak ty chodzisz na wlewy to biorą większe dawki ???
Wlasnie jakies pacjentki biora wiecej, ale pewnie to jakies wyjatki sa.
Musze spytac lekarza o to koniecznie.
Kiedys mi mowil ze nie jest dobrze jak za czesto sie go bierze. Ale mowi tez ze najlepiej wziasc max do 3 dni przed transferem. Jak chcialam wziasc tydzien przed transferem to powiedzial ze to bez sensu!
Wiec wychodzi na to ze organizm chyba nie pamieta go 4 tygodnie.
Musze z nim pogadac o tym!!!

Wlasnie jakies pacjentki biora wiecej, ale pewnie to jakies wyjatki sa.
Musze spytac lekarza o to koniecznie.
Kiedys mi mowil ze nie jest dobrze jak za czesto sie go bierze. Ale mowi tez ze najlepiej wziasc max do 3 dni przed transferem. Jak chcialam wziasc tydzien przed transferem to powiedzial ze to bez sensu!
Wiec wychodzi na to ze organizm chyba nie pamieta go 4 tygodnie.
Musze z nim pogadac o tym!!!
No właśnie podobno najlepiej przed samym transferem a potem zaraz po pozytywnym teście .
Tak mówi moja ginka po konsult.z tym Wójtowiczem .
No teraz to ja wzięłam po 11 dniach od poprzedniego
Ehhh

Myślę strawbelka że jak się robi co miesiąc to jest dobrze ale jeśli się nie zachodzi w ciąże ,bo żeby organizmu za często nie przyzwyczajać do wlewów .Ale jak już zaszłam to bedę wlewać ile się da ....

No to i ja jestem .
Ktoś mnie pytał na co wlewy biorę?
Chyba Beri .
Mam przekroczone limfocyty cytotoksyczne w subpopulacji .
I na wszystko biore o czym jeszcze nie wiem że coś mam ...
Widze, ze moja wiedza przy Waszej jest zadna:) nic z tego nie rozumiem:))) A w jakim badaniu te limfocyty wychodza? Strasznie to wszystko skomplikowane...

reklama
Strawbelka
Ona powiedziała że intralipid nic nie zaszkodzi a tylko może pomóc i żeby wziąść następny jak się pokaże serduszko i nie czekać miesiąc .
Potem jak zobaczyła że beta rosła po intralipidzie bardzo szybko to kazała wziąść dzisiaj .to wzięłam .
A jak ty chodzisz na wlewy to biorą większe dawki ???

Ja mam lekko podwyższone L. Pomocnicze.
Myślisz ze tez wlewy bym musiała brać? Ty miałaś duzo podwyższone?
Norma do 51,2, a ja mam 51,8% (cd3+cd4+)

Do góry