reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka
Ona powiedziała że intralipid nic nie zaszkodzi a tylko może pomóc i żeby wziąść następny jak się pokaże serduszko i nie czekać miesiąc .
Potem jak zobaczyła że beta rosła po intralipidzie bardzo szybko to kazała wziąść dzisiaj .to wzięłam .
A jak ty chodzisz na wlewy to biorą większe dawki ???
Wlasnie jakies pacjentki biora wiecej, ale pewnie to jakies wyjatki sa.
Musze spytac lekarza o to koniecznie.
Kiedys mi mowil ze nie jest dobrze jak za czesto sie go bierze. Ale mowi tez ze najlepiej wziasc max do 3 dni przed transferem. Jak chcialam wziasc tydzien przed transferem to powiedzial ze to bez sensu!
Wiec wychodzi na to ze organizm chyba nie pamieta go 4 tygodnie.
Musze z nim pogadac o tym!!!

Wlasnie jakies pacjentki biora wiecej, ale pewnie to jakies wyjatki sa.
Musze spytac lekarza o to koniecznie.
Kiedys mi mowil ze nie jest dobrze jak za czesto sie go bierze. Ale mowi tez ze najlepiej wziasc max do 3 dni przed transferem. Jak chcialam wziasc tydzien przed transferem to powiedzial ze to bez sensu!
Wiec wychodzi na to ze organizm chyba nie pamieta go 4 tygodnie.
Musze z nim pogadac o tym!!!
No właśnie podobno najlepiej przed samym transferem a potem zaraz po pozytywnym teście .
Tak mówi moja ginka po konsult.z tym Wójtowiczem .
No teraz to ja wzięłam po 11 dniach od poprzedniego
Ehhh

Myślę strawbelka że jak się robi co miesiąc to jest dobrze ale jeśli się nie zachodzi w ciąże ,bo żeby organizmu za często nie przyzwyczajać do wlewów .Ale jak już zaszłam to bedę wlewać ile się da ....

No to i ja jestem .
Ktoś mnie pytał na co wlewy biorę?
Chyba Beri .
Mam przekroczone limfocyty cytotoksyczne w subpopulacji .
I na wszystko biore o czym jeszcze nie wiem że coś mam ...
Widze, ze moja wiedza przy Waszej jest zadna:) nic z tego nie rozumiem:))) A w jakim badaniu te limfocyty wychodza? Strasznie to wszystko skomplikowane...

reklama
Strawbelka
Ona powiedziała że intralipid nic nie zaszkodzi a tylko może pomóc i żeby wziąść następny jak się pokaże serduszko i nie czekać miesiąc .
Potem jak zobaczyła że beta rosła po intralipidzie bardzo szybko to kazała wziąść dzisiaj .to wzięłam .
A jak ty chodzisz na wlewy to biorą większe dawki ???

Ja mam lekko podwyższone L. Pomocnicze.
Myślisz ze tez wlewy bym musiała brać? Ty miałaś duzo podwyższone?
Norma do 51,2, a ja mam 51,8% (cd3+cd4+)

Do góry