reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie dziewczynki:)
Doris pozdrawiam:D
Doris, heh ciekawe kiedy bedziesz miala dosc moich pozdrowien;)
Susana, no tylko skad ja ten toster wezme, hm...zaraz cos wymysle;)

reklama
Susana, toster dla Ciebie:D

Załączniki

• 1458373605544.jpg
    1458373605544.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 62
Cześć Dziewuszki! Jakos nie miałam czasu ostatnio nic napisać :)
Witaj lamia! Trzymam kciuki!
U mnie owu za tydzień, czyli tez wysiaduje jajca na Wielkanoc :) także do testowania jeszcze sporo czasu..

Witam sie :) u mnie 9dc, cos sie zaczyna ruszac wiec polowanko na meza czas zaczac ;) jak go spotkam to wykorzystam, chyba ze szybciej wieczorem zasne :(

Strawbelka, uroczy toster :D

Bertha, owocnego jajeczkowania wielkanocnego :p

reklama
Bertha opowiedz dziewczynkom jak kupowalas w aptece witaminki dla meza;)
Hehe, tak, to było fajne... :D
Poszłam do apteki z zamiarem zakupu witaminki dla m aby jego plemniory były gotowe do walki :) wiecie, jakiś cynk, selen, kwas foliowy, najlepiej w jednej tabletce, bo mi więcej nie weźmie..
I pytam farmaceutki czy ma jakies suplementy na płodność dla męża, a ona mi na to ze owszem, ma np. Braveran, i jakiś tam inne wymienia dalej z kategorii "żeby konar płonął" :D grzecznie podziękowałam i nie odwracając sie na długa kolejkę za mną wyszłam...
:D

Do góry