reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana, bo na jednych zastrzykach mam tak napisane:
Wbic igle, delikatnie cofnac tloczek, jak pojawi sie krew to wyciagnac igle i zrobic nowy zastrzyk z nowego opakiwania.
Jak krew sie nie pojawi po cofnieciu tloczka, to popchnac delikatnie tloczek i wstrzuknac lek?
Zagadka jest taka:
- po co mam najpierw cofnac tlok( po cofnieciu to chyba zawsze krew sie pojawi)
- nie moge odrazu popchnac tloczka i wstrzyknac leku, po co mam go cofac? Przy heparynie i pregnylu nigdy nie cofalam tloka, a to tez zastrzyk w brzuch.
- czy z tym cofaniem to chodzi o to zeby w zyle nie trafic? Ja mam tam tluszczyk, wiec przez taka warstwe tluszczu to raczej sie do zyly nie dostane.
No Susana, do wygrania jest toster:D

reklama
Dziś 2 dpo opcjonalnie i 9 dc dziwnie to wyglada!! Ale wykopałam wyniki z grudnia i w 5 dc endo miało 5 mm. A podobno przyrasta 1/w mm na dobę wiec cień nadzieji mam. Na forach kilka dziewczyn tak miało i się udało.Testuję w sobote i zobaczymy.No masz babo placek wit e biorę cały czasDzięki Mała Czarna zapamiętam na przyszłość.

Susanka, lumia, ja encorton biore od konca wrzesnia w dawce 10mg. Zobaczymy czy lekarka zdecyduje sie podniesc dawke jak zaciaze... Oby!

Hej Kochane ;)

Piękna sobota, bezchmurne niebo [emoji7]
Susanka, lumia, ja encorton biore od konca wrzesnia w dawce 10mg. Zobaczymy czy lekarka zdecyduje sie podniesc dawke jak zaciaze... Oby!
A badałaś hormony tarczycy przy ciągłym braniu Encortonu? Kurcze ja jestem ciekawa czy nie namiesza mi ten Encorton [emoji4]

Ech Susana, ja tu czekam na odpowiedz, ale ze doczekac sie nie moge to ode spac:(
Strawbelka
Film wczoraj oglądałam
Tylko i wyłącznie chodzi tu o żyłę .
Jak cofniesz tłok to ci się krew w strzykawce nie pokarze na brzuchu jak masz" dużo tłuszczu"(pewnie nie masz wcale.)Tylko jakbyś już trafiła cudem w żyłe i by ci się krew pokazała to wyciągasz i podajesz z tą krwią ze strzykawki .Ale ja tak na brzuchu nie sprawdzam .
Ale zajebiście wygrałam toster:-D:-D

Strawbelka
Film wczoraj oglądałam
Tylko i wyłącznie chodzi tu o żyłę .
Jak cofniesz tłok to ci się krew w strzykawce nie pokarze na brzuchu jak masz" dużo tłuszczu"(pewnie nie masz wcale.)Tylko jakbyś już trafiła cudem w żyłe i by ci się krew pokazała to wyciągasz i podajesz z tą krwią ze strzykawki .Ale ja tak na brzuchu nie sprawdzam .
Ale zajebiście wygrałam toster:-D:-D
[emoji23] [emoji23] [emoji23]

reklama
Mala czarna, badam regularnie i jest ok. Lekko musialam miec dawke podniesiona, zeby utrzymac wynik 1-1,5, ale specjalnie nie szaleje.

Do góry