reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
hej. Widzę, że żarciki się trzymają. Ja też nie mam problemu z połykaniem.....tabletek :D rzecz jasna ryps 10 na raz woda i jazda :D. A acard też w mam w serduszko :).
Wczoraj się najadłam strachu, bo miałam małe plamienie, ale nie żywą krwią, dziś już ustąpiło na szczęście. Co to mogło być??? miałam lekki ból w jajnikach i brzuch pobolewał. Leżałam, oczywiście sparaliżowana strachem miałam tysiąc złych myśli. No i dziś oczywiście powtórzyłam test i na szczęscie kreska dużo ciemniejsza!

Trzymam kciuki za wszystkie testujące i te starające i te które jeszcze nie mogą!!!!bardzo, ale to bardzo, wiem co czujecie....zapomniałam o ciężarnych Was też podrawiam :*

Ja mam ogrod ale jakos mi sie nie chce nigdzie grzebac.
Lumia1212 i aga czy maline interesuja jakies wypisy ze szpitala? Czy tylko badania nie wiem ile mam tego brac ...czy badania podczas ciazy z cora pewnie go nie interesuja :)
Dziewczyny mam pytanie ja dostalam jak bylam u ginki jak pisalam leki do buzi na grzyba, pinafucin do smarowania i clotrimazolium dopochowowy potem mialam sobie zrobic przerwe i wziasc 8 tabletek macromiror ale nie wiem ile tej przerwy ..ostani raz wziela clotrimazloium we wtorek nie wiem czy juz mam brac ...do tego chyba miesiaczka idzie ....wiec moze poczekam i po wizycie u maliny czyli we wtorek wezme ?

Kwiatuszek chyba jeszcze bedzie testowac ale nie wiem kiedy

Cześć Dziewczyny ;-* witam z lewego boku ;) a tak apropo to w szpitalu faktycznie mowili zeby na lewy leżeć ;)
Doris dziękuje za pamięć ;-* ja za to chodze jak pingwin ;D

Ja mam ogrod ale jakos mi nie chce nigdzie grzebac.
Lumia1212 i aga czy maline interesuja jakies wypisy ze szpitala? Czy tylko badania nie wiem ile mam tego brac ...czy badania podczas ciazy z cora pewnie go nie interesuja :)
Dziewczyny mam pytanie ja dostalam jak bylam u ginki jak pisalam leki do buzi na grzyba, pinafucin do smarowania i clotrimazolium dopochowowy potem mialam sobie zrobic przerwe i wziasc 8 tabletek macromiror ale nie wiem ile tej przerwy ..ostani raz wziela clotrimazloium we wtorek nie wiem czy juz mam brac ...do tego chyba miesiaczka idzie ....wiec moze poczekam i po wizycie u maliny czyli we wtorek wezme ?

Kwiatuszek chyba jeszcze bedzie testowac ale nie wiem kiedy

Fondi wez wszystke badania jakie masz. Malina pprzegląda wszystko bardzo szybko i niektóre wyniki notuje karcie którą Ci zalozy.

reklama
Do góry