reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jestem załamana...
Już po SISie i mam większy problem niż przegroda... Defekt w bliźnie po cesarkach i warunkowo dopuścili mnie do usunięcia przegrody, ale na 100 procent zadecyduje jutro profesor. Może się okazać, że będzie trzeba otwierać brzuch...
Ehhh...trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło :cmok:
No i wszystko powiedzialam, nawet o in vitro, kobieta super, bardzo mi dziekowala za szczerosc. Maja z mezem porozmawiac i beda jeszcze dzwonic, bo teraz wszystko sie zmienilo.
Miala jeszcze inna fajna dziewczyne, tylko kazda z nas robila cos innego i to przewazylo ze mnie wybrali. Teraz nie wiem, moze mi zaproponuja cos albo i nie.
Ciesze sie ze wszystko powiedzialam bo sumienie mam czyste. Oni tez sie chca rozwijac wiec jak mnie teraz nie zatrudnia to mam furtke otwarta na przyszlosc, moze za rok czy dwa jak mi sie zycie pouklada to mnie zatrudnia.
Kobieta jeszcze powiedziala ze docenia moja szczerosc i mi bardzo dziekuje.
Gratulacje za odwagę, ja bym miała pełno w gaciach przed i w czasie takiej rozmowy [emoji23]

reklama
Susana takich ludzi jak ja to juz chyba malo co zostalo nie...
Ja nawet oddaje kase kasjerce jak mi za duzo wyda;)
Ja też staram się szczerze iść przez życie .Wiele rzeczy i sytuacji złych czy dobrych wraca potem jak bumerang .
Myślę że zadzwonią i cię przyjmą

Ostatnia edycja:
Tak sobie myślę, że jak będę mieć wszystkie wyniki i wizyty konieczne za sobą (ginekolog, enokrynolog, immunolog) i zaplecze odpowiednich leków to gdzieś w kwietniu/maju będziemy znowu się starać. Ktoś jeszcze planuje w tym czasie?

Susana Twoj maz to chyba detektywem jest;) ja bym rok okresu nie miala i by nie wiedzial, a z cyckami to kazdy kit bym wcisnela i by lyknal.
Boze, dobrze ze on tego forum nie czyta:p

To ja jestem chyba złą osobą...choć dziś Strawbelka bardzo mi zainponowałaś, chyba zacznę brać z Ciebie przykład Kochana :)

Ewcia trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze potoczylo, bez otwierania tego brzucha.
Martaha betka rosnie i jest super!

Ja też staram się szczerze iść przez życie .Wiele rzeczy i sytuacji złych czy dobrych wraca potem jak bumerang .
Myślę że zadzwonią i cię przyjmą
Susana ona by mnie chciala wziasc nawet po tym co jej powiedzialam, wyczulam to. Tylko oni sa strasznie zawaleni robota i musza miec kogos kto bedzie caly czas w pracy. Jeszcze jest opcja ze wezma nas obie, bo powiedziala ze tak by bylo najlepiej, tylko ze na dzien dzisiejszy to ja jej bardziej jestem potrzebna. Wiec szanse jeszcze sa.

Nafoczka Ty plamilas po sono hsg?
Ja plamie raz na czarno raz zywa krwia, mam nadzieje ze ten lekarz mi nic nie uszkodzil tam, bo robilam u kogos innego, nie u swojego lekarza.

reklama
Beti ale super! mam nadzieje ze nie pozalujesz ;-) jak masz w marcu i potem badania i jeszcze urlop to na maj sie zapisuj ;-)
Strawbelka tak po sono krwawilam troche. Rowna z Ciebie babka (nie czeronica a czarodziejka- jeszcze :D
Susana polowkowe mam 12.03 za 100 lat!
Ewa moze lepiej ze to wiesz, bo to do ciazy tez moze miec znaczenie?!
Doris fajna babeczka z Ciebie :-D jednak poki co tu mnie czesciej spotkasz :-*

Do góry