reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kwiatuszek za jakie grzechy my tu wszystkie na forum musimy tak cierpiec i tyle przechodzic.
Ale w koncu wszystkie sie doczekamy, bo ja w to wierze, a nasze dzieci beda potem najbardziej kachane i najbardziej rozpieszczane:)

reklama
Asiu wysłałam Ci diete ;)

Tęczowa, dobrze, że ci się udało zamówić ;) gdyby wyszła Ci mutacja MTHFR powinnaś przerzucić sie na wszystko metylowe i podesłałaś linki Malinowej?prześlij mejla na priv

Stawbelka wiem, że Ci smutno i że uwazasz że to niesprawiedliwe.. a może tak ma być?
a jak mi jest ciężko, ile walczyłam, jak daleko jestem a tu... ryzyko 1:35 ZD, wada serduszka i jeszcze teraz szyjka nie powala... mnie to dopiero żal ogarnia :( walczyłam, żeby młodemu było lepiej z rodzeństwem, a jak mu zamiast pomoc to dodam problemów, hmm?! Musisz uwierzyć w to, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny ale na Twoim miejscu jak masz kase to tez bym inv wybrała.... Całuję cię i ściskam

Ostatnia edycja:
Susana – nie jest tak jak piszesz z zarodkami. Emriolog do zapłodnienia wybiera komórki nadające się do zapłodnienia i najlepsze plemniki. Żeby mieć pewność, że zarodek nie jest z wadą to trzeba sobie wykupić tzw. PGD, żeby zbadać te zarodki pod względem wad. Niestety to badanie PGD jest bardzo drogie, może uszkodzić zarodek

Strawbelka – ja jest po 3 stymulacji przede mną 4 i jeszcze się jakoś trzymam. Jedyne co to brzuszek mi się zaokrąglił. Nie wiem czy to przez encorton czy przez większą dawkę hormonów. Jak będziesz podchodziła pierwszy raz to nie dostaniesz dużych dawek zastrzyków do stymulacji

Dziewczyny,
Tylko wczoraj nie wchodziłam na forum i ponad 30 stron do nadrobienia:szok:

Już zapomniałam co która pisała:)

Lumia dzis tak myslam o tobie :)kiedy ty mialas zabieg ?
Fondi, ja miałam zabieg 7 stycznia.

Dziewczyny robiła któraś z Was badania kosmówki po poronieniu w Krakowie w pracowni KARIOGEN?
Niestety moja 3 ciaza nie utrzymała sie.. dałam kosmówkę do badania, szpital nie chce wydac mi karty martwego urodzenia bo nie widział zarodka na usg, genetyk z krk dzwonila ze zarodek jest z kosmowka.. myślicie ze mam szanse odzyskac mojego aniołka i otrzymac karte ze szpitala?
Gabi,
Witaj.
Ja robiłam tam badania i jeśli można tak powiedzieć byłam zadowolona, Panie bardzo miłe i pomocne.
A gdzie miałaś zabieg?

Dziewczyny, trzymam za Was mocno kciuki!!! Kto testuje w kolejnym cyklu??? Lumia?
Doris
Gratki:*
Ja dalej czekam na księżną @ i walczę z myślami :) co robić:)

Doris,
Nafoczko,
To macie termin jak moja siostra:) ojjj raczki nam się szykują:)

Strawbelko,
Jeśli mam być szczera, to ja chyba bym podeszła do invitro.... jeżeli masz tak po górę.

Pozdrawiam Was serdecznie:)

Asiu wysłałam Ci diete ;)

Tęczowa, dobrze, że ci się udało zamówić ;) gdyby wyszła Ci mutacja MTHFR powinnaś przerzucić sie na wszystko metylowe i podesłałaś linki Malinowej?prześlij mejla na priv

Stawbelka wiem, że Ci smutno i że uwazasz że to niesprawiedliwe.. a może tak ma być?
a jak mi jest ciężko, ile walczyłam, jak daleko jestem a tu... ryzyko 1:35 ZD, wada serduszka i jeszcze teraz szyjka nie powala... mnie to dopiero żal ogarnia :( walczyłam, żeby młodemu było lepiej z rodzeństwem, a jak mu zamiast pomoc to dodam problemów, hmm?! Musisz uwierzyć w to, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny ale na Twoim miejscu jak masz kase to tez bym inv wybrała.... Całuję cię i ściskam
Nafoczka ty przestan z Ta wada, zobaczysz bedziesz miala pieknego i zdrowego synka!!! Ja jestem czarownica, wiedzialam ze mam jajowody zapchane i wiem ze Twoj synek bedzie zdrowy!!!
A szyjka sie nie przejmuj, bo przeciez mozna szef zalozyc. Jak bylam w szpitalu to dziewczynom szwy zakladali na poczatku ciazy.

reklama
Do góry