reklama
Dziękuję za informację, to nawet bliżej mnie :-)Witam, dietkę wysłałam tym mi przesłały mejla. Chyba, że któraś jeszcze chce
Asia jak wybierasz się do Jerzak to proponuje zrobić insulinę na czczo. Przynajmniej na początek, O MTHFR pytaj bo w diagnostyce koszt obu to 250 i tam możesz zrobić sobie karte rabatową 5% i wyniki są online.
Bertha na badaniu ALLO MLR mam napisane ocena obecności przeciwciał blokujących ALLO-MLR
Doris pytanko do ciebieczy ty też masz tak dużo śluzu?
a Mamba ja acard wciąż biore i z tego co wiem to tak jak Kaira pisze, brać jeszcze będe
martaha123
Fanka BB :)
Fondie lekarz nie każe powtarzać ale jutro zrobię bo plamienia nie opuszczają mikro ale jednak
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Martaha, najważniejsze że są mikro, zrób tę betę jutro będziesz spokojniejsza! A dziś rano już było czysto a teraz znów plamisz?
Sus, czy Ty z Lumią startujecie w przyszłym cyklu? A Ty Arda?
Nafoczka, tak 4,07 cm wg dzisiejszych pomiarów. W poprzedniej ciąży z Małą dzień przed CC miałam jeszcze prawie 5 cm. Podobno granica bezpieczeństwa to 2,5 cm i powyżej więc możesz być spokojna :-)
To jaka różnica miedzy nami jest? ja z usg termin na 6 lipca a Ty z usg na kiedy?
Sus, czy Ty z Lumią startujecie w przyszłym cyklu? A Ty Arda?
Nafoczka, tak 4,07 cm wg dzisiejszych pomiarów. W poprzedniej ciąży z Małą dzień przed CC miałam jeszcze prawie 5 cm. Podobno granica bezpieczeństwa to 2,5 cm i powyżej więc możesz być spokojna :-)
To jaka różnica miedzy nami jest? ja z usg termin na 6 lipca a Ty z usg na kiedy?
martaha123
Fanka BB :)
Wiesz doris ja nie plamie ciagle to jest kleks krwi i pozniej np caly dzień nic. Wieczorem też krew a cała noc nic i tak do 15 czysto i teraz plamka i znow narazie cisza...
reklama
G
Gość
Gość
A ja sobie uswiadomilam ze dopiero w maju wracam do gryDoris, ja ten cykl pasuje ze wzgledu na histero. Kolejna szansa w polowie marca. No chyba, ze nic nie znajdzie lekarka to moze pozwoli.
No ale coz, widac tak musi byc.
Chyba na silownie sie zapisze i troche zadbam o siebie, bo strasznie sie zapuscilam.
Podziel się: