Tęczowa, ja brałam obia leki. Colostrum właczyłam dwa cykle przed zajściem i bralam do końca 1 trym. Chyba pomogło zakupy suplementów robiłam na iherb.com i colostrum i metylowe B12, B6 i metylowy kwas. Jesli jestes w miare obrotna to bez problemu zamowisz bo to jest zza oceanu. Jakbyś była chetna to przesle konkrekte linki, lub która kolwiek z was zechce. Przeliczane jest wprawdzie z $ ale i tak taniej niż na naszy Pl allegro
reklama
martaha123
Fanka BB :)
Laboratoria natury z różowa etykietą.
tęczowa89
chętnie chce linkiTęczowa, ja brałam obia leki. Colostrum właczyłam dwa cykle przed zajściem i bralam do końca 1 trym. Chyba pomogło zakupy suplementów robiłam na iherb.com i colostrum i metylowe B12, B6 i metylowy kwas. Jesli jestes w miare obrotna to bez problemu zamowisz bo to jest zza oceanu. Jakbyś była chetna to przesle konkrekte linki, lub która kolwiek z was zechce. Przeliczane jest wprawdzie z $ ale i tak taniej niż na naszy Pl allegro
Witajcie dziewczyny
Nadrobiłam 100 stron. Fajnie czyta się Wasze posty, prawie jak książkę
gabi433, asia669 – witajcie dziewczyny na forum. Znajdziecie tu na pewno dużo wsparcia i pomocy
ovli22 – znowu zmiana awatara. Poprzedni był chyba bardziej przyjazdny dla oka i taki spokojny, ten nowy jest z zadziorem
Tola – byłaś u immunologa w Gyncentrum??
Doris – cieszę się, że z paluszkiem wszystko w porządku
fondie – przykro mi z powodu straty maluszka
gabi433, asia669 – witajcie dziewczyny na forum. Znajdziecie tu na pewno dużo wsparcia i pomocy
ovli22 – znowu zmiana awatara. Poprzedni był chyba bardziej przyjazdny dla oka i taki spokojny, ten nowy jest z zadziorem
martaha123
Fondie ja po zabiegu krwawi łam kilka dni później tydzień przerwy i znowu przex tydzień po troszkę. Musi się wszystko oczyścić.
Sorki znudził mi się tamten jak na niego patrzałam był taki " za słodki " a ja właśnie jestem zadziora ohhh .Witajcie dziewczyny
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Jestem już w domu choć za mną seria niefortunnych zdarzeń od wczorajszego wieczora. M przyjechał po mnie i na odcinku 15 metrów zgubił...klucze od samochodu. Lipa straszna, bo zapasowe w domu. Pojechał busem wczoraj do domu, a ja dziś też busem z Małą wróciłam, bo wczoraj było już za późno. Auto zostało tam (sąsiad ma zerkać) i jutro z zapasowym kluczykiem wracam nad morze z Małą. Po prostu masakra.
Nafoczka, widziałam Twoje pytanie ale musiałam wrócić do domu najpierw. U mnie w miarę normalnie, zwiększonej ilości nie zauważyłam. W poprzedniej ciąży tak, jakoś po połowie ale teraz normalnie. Moja szyjka trzyma, ma 4,07 cm więc jest dłuuuga jak na kolejną ciażę. Mały kopie, najwięcej wieczorem akurat jak już zasypiam :-). Co do wieku ciążowego to u mnie z usg wychodzi dokładnie 20 tyg 0 dni, u Ciebie też chyba więcej więc ile nas dzieli? 10 dni?
Zdjęć mam 36 ale wszystkie takie malutkie niewidoczne, bo to takie bardziej "techniczne" są do opisów tych wszystkich parametrów.
Dziewczyny, trzymam za Was mocno kciuki!!! Kto testuje w kolejnym cyklu??? Lumia?
Nafoczka, widziałam Twoje pytanie ale musiałam wrócić do domu najpierw. U mnie w miarę normalnie, zwiększonej ilości nie zauważyłam. W poprzedniej ciąży tak, jakoś po połowie ale teraz normalnie. Moja szyjka trzyma, ma 4,07 cm więc jest dłuuuga jak na kolejną ciażę. Mały kopie, najwięcej wieczorem akurat jak już zasypiam :-). Co do wieku ciążowego to u mnie z usg wychodzi dokładnie 20 tyg 0 dni, u Ciebie też chyba więcej więc ile nas dzieli? 10 dni?
Zdjęć mam 36 ale wszystkie takie malutkie niewidoczne, bo to takie bardziej "techniczne" są do opisów tych wszystkich parametrów.
Dziewczyny, trzymam za Was mocno kciuki!!! Kto testuje w kolejnym cyklu??? Lumia?
chętnie chce linki
ależ prosze masz priv
Doris ile 4,07? wow ja mam tylko 2,8
reklama
Podziel się: