a teraz ponoc jest 1000 zl przez rok dla matek bez pracy jak urodza hehehe wiec stratna nie będziesz hehe na ksiezyc dobry plan masz 3 poroniania , nie masz dzieciatka? a mialam cos juz na zestawie?Dlaczego zrezygnowałam bo muszę troszke odpocząć od dzieciaków !! I dlatego ze oni chcieli żebym podpisała kontrakt na 2 lata a ja nie moge bo zamierzam być w ciazy - taki mam plan - a poza tym i tak mi się tam nie podobało za bardzo i tak chciałam zmienić . I lekarze powiedział ze jak zajdę to muszę się oszczędzać a tam w pracy to jest istna wariacja ciagle w biegu a ja pewnej jak bede w ciazy to bede bała sie chyba nawet chodzic ohhh .
u mnie lepiej jakos jak mam plan to mi lepiej ale wiadomo sa lepsze i gorsze chwile dzis miala znajoma wpasc ale jest w 9 mies. ciazy wiem okropna jestem bo ona z cora do mojej miala wpasc a ja odwoalam ..co za matka ale zamienialam ja na znow na bratowa i jej synka wiec cora i tak sie ucieszy
ps juz doczytalam nie musisz odpisywac ovil daj znac tylko czy na zestawie juz bylas