reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dlaczego zrezygnowałam bo muszę troszke odpocząć od dzieciaków !! I dlatego ze oni chcieli żebym podpisała kontrakt na 2 lata a ja nie moge bo zamierzam być w ciazy - taki mam plan - ;) a poza tym i tak mi się tam nie podobało za bardzo i tak chciałam zmienić . I lekarze powiedział ze jak zajdę to muszę się oszczędzać a tam w pracy to jest istna wariacja ciagle w biegu a ja pewnej jak bede w ciazy to bede bała sie chyba nawet chodzic ohhh .
a teraz ponoc jest 1000 zl przez rok dla matek bez pracy jak urodza hehehe wiec stratna nie będziesz:) hehe na ksiezyc dobry plan:) masz 3 poroniania , nie masz dzieciatka? a mialam cos juz na zestawie?
u mnie lepiej jakos jak mam plan to mi lepiej ale wiadomo sa lepsze i gorsze chwile:( dzis miala znajoma wpasc ale jest w 9 mies. ciazy wiem okropna jestem bo ona z cora do mojej miala wpasc a ja odwoalam ..co za matka ale zamienialam ja na znow na bratowa i jej synka wiec cora i tak sie ucieszy:)

ps juz doczytalam nie musisz odpisywac ovil daj znac tylko czy na zestawie juz bylas

reklama
Arda, ja ostatnio tez mam takie skape okresy jakby mi @ zanikala. Wczesniej mialam takie jak krwotoki. Polipow nie mam. Nie stresuj sie niepotrzebnie. Ja u siebie wiedzialam co jest grane, dlatego uparlam sie zeby powtorzyc ta droznosc.

Strawbelka, jak nic nie znajda to trez zle, bo zagadka braku ciazy sie nie rozwiaze. No ale zobaczmy :) troche sire denrerwuje i dlatego takie nakrecanie. Jutro idziemy z mezem na impreze wiec sie odstresuje, a potem rach ciach i po piatku :) dzieki za wsparcie.

Dziewczyny robiła któraś z Was badania kosmówki po poronieniu w Krakowie w pracowni KARIOGEN?
Niestety moja 3 ciaza nie utrzymała sie.. dałam kosmówkę do badania, szpital nie chce wydac mi karty martwego urodzenia bo nie widział zarodka na usg, genetyk z krk dzwonila ze zarodek jest z kosmowka.. myślicie ze mam szanse odzyskac mojego aniołka i otrzymac karte ze szpitala?

Strawbelka, jak nic nie znajda to trez zle, bo zagadka braku ciazy sie nie rozwiaze. No ale zobaczmy :) troche sire denrerwuje i dlatego takie nakrecanie. Jutro idziemy z mezem na impreze wiec sie odstresuje, a potem rach ciach i po piatku :) dzieki za wsparcie.
Arda a nie chcesz sobie razem z histero powtorzyc droznosci? Bo i tak bedziesz spac. Jak pojdziesz do szpitala to pogadaj z lekarzami i Ci bez problemu powinni zrobic mimo ze skierowania nie masz. Ja tak robilam jak szlam na laparo.
Moje sie musialy niedawno zapchac, bo w czerwcu poronilam.

reklama
Ciąze mialam za zestawie i duzej ilosc progesteronu ..
Ta ciaza była najbardziej obstawiona lekami i najszybciej sie skonczyla w 7tc.. ;(

Do góry