wlasnie juz doczytalam w twoich postac wczesniejszych ..jeszcze raz mi bardzo przykroCiąze mialam za zestawie i duzej ilosc progesteronu ..
Ta ciaza była najbardziej obstawiona lekami i najszybciej sie skonczyla w 7tc.. ;(
reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Gabi ja robilam w kariogenie. Oddali mi dzieciatko
gabi433
Zaciekawiona BB
Kwiatuszek ile czekałas na wyniki? Jestes zadowolna z badnia ?Szpital wydał Ci karte?
U mojego dr mam na usg napisane tarczka płodu np 2mm ale w szpitalu tego nie widzieli ;(
U mojego dr mam na usg napisane tarczka płodu np 2mm ale w szpitalu tego nie widzieli ;(
czarna_mala
Gabi przykro mi
Marta masz wynik?
Marta masz wynik?
martaha123
Kurcze dalej nie ma już mnie wkurzają bo chciałam z wynikiem dzwonić do dubra
susana
Kwiatuszek ile czekałas na wyniki? Jestes zadowolna z badnia ?Szpital wydał Ci karte?
Gabi jeżeli minęło pare dni od usg ubtwojego doktora to mogli nie widzieć zarodka bo przeważnie się kurczy jak obumiera .Niestety .
Moja ciążacteż była na żelaznym pierwszy raz i trwała najkrócej ze wszystkich .
Przykro mi ...
reklama
gabi433
Zaciekawiona BB
Usg miałam robione dzien przed zabiegiem u dr Przybycenia , podejrzewam ze maja w szpitalu beznadziejny sprzęt.. w wypisie mam napisane ze pola płodowego nie uwidoczniono.. mam nadzieje ze genetyk ktory robi badanie napisze mi na pismie ze zarodek jest oddadzą mi go i pojde z tym do szpitala .. mam szanse ? ;(
Podziel się: