reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
tęczowa a napiszesz jakie miałaś zestawy przy wszystkich 4 ciążach? encorton w sumie mały ale jak nic ci nie wyszło... jabym zrobiła na twoim miejscu badanie jak nafoczka pisze allo mrl komorki nk!
nafoczka ty u przybycienia mialas badane allo i mialas dobre, że nie zlecil szczepien?
ja sie staram od 2014 od tamtej pory 4 staraty i jedna przed ciaza donoszona w 2011 tylko dwa razy na zestawie i sie nie udalo
Dziewczyny tak mi do glowy przyszło czy jest ktos kto donosil ciaze bez szczepien dwa razy poraniajac na zestawie?
Fondie ja u Ciebie obstawiam tetaz ta bakterie w wodzie!

oj stawbelka smutne by to bylo:( tylko zastanawia mnie to, że na zestawie znow 9 tydzien dalej nie moge dojsc:( na wyzmazy ide zaraz po skonczeniu krwawienia. Jakbym brala intralipid to wybiore twoj termin:p:pkiedy masz nastepny?bije sie troszke myslami o ten itralipid... ale jak zaleci lekarz szczepinia albo ten ivig? a ja sie nie znam w sumie jakie sa zaleznosci miedzy tym wszystkim:(

Beatka podkupiłaś moje pytanie do Tęczowej ;))))

Tęczowa, ja też jestem jej pacjentką. Powiem tak, też straciłam cztery ciąże, wszystkie były u Jadźki. Nie mówie, że to przez nią ale "nie miała dla mnie pomysłu". Pojechalam więc to Tarnowa do dok. Przybycienia (tak jak ma to zrobić Beata) i widzisz gdzie jestem. Do niej chodze, bo chce mieć kogoś na miejscu, a zna mnie bo prowadzi już szóstą moją ciąże, opinie ma dobrą, ale nie uważam aby to była jej zasługa. Encorton przepisywała mi w takich dawkach jak tobie- ja wzięłam sama 10mg. Polecam jednak wycieczkę do Tarnowa. Przybycień tez jest specyficzny ale szanuje jego zasady i to, że ciąże "doprowadza" tylko do końca 1 trym. Jednak nikt nigdy (a byłam u w Rz. jeszcze u 4 ginów) nie pościęcil mi tyle uwagi i nie chciał tak pomóc, nie zdzierając przy tym kasy. Jechać do Tarnowa niejednokrotnie wychodzilo mnie taniej niż wizyta tu na miejscu.

Strawbelka, ja sono miałam bez żadnego znieczulenia, doktor był bardzo delikatny :D Spoko, będzie dobrze!
dziękuję za informację. Jak tylko polecę do Polski to zapiszę się do Przybycienia. Może uda mi się porozmawiać z polskim ginem tutaj i może on coś wskura

Fondie jak bedziesz sie umawiac na 1 marca to daj mi znac to na privie napisze Ci nazwisko i powiesz zeby nas razem w sali polozyli.

jeszcze wam jedno napisze i ide ogarniac dom. Dzwoniłam do tej babki i powiedziala,że ja wyglada to krwawienie jak miesiaczka to mam liczyc, że to 1 dzien miesiaczki ..przeciez sie dostaje chyba do 8 tygodni po poronieniu;/ jakbym musiala zmieniac co pol godziny podpaske to mam jechac do szpitala i zrobia jeszcze raz zabieg ...zbladłam ja to usłyszałam..narazie wygląda jak miesiaczka ale dziwne to wszystko.

reklama
jeszcze wam jedno napisze i ide ogarniac dom. Dzwoniłam do tej babki i powiedziala,że ja wyglada to krwawienie jak miesiaczka to mam liczyc, że to 1 dzien miesiaczki ..przeciez sie dostaje chyba do 8 tygodni po poronieniu;/ jakbym musiala zmieniac co pol godziny podpaske to mam jechac do szpitala i zrobia jeszcze raz zabieg ...zbladłam ja to usłyszałam..narazie wygląda jak miesiaczka ale dziwne to wszystko.
Ja po lyzeczkowaniu odrazu mialam miesiaczke i w szpitalu lekarka powiedziala mi ze lyzeczkowanie to 1 dzien miesiaczki.

Do góry