reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej dziewczyny weszłam na sekundę zobaczyć czy ktoś coś napisał. Byłam pewna ,że każda mężem się zajmuje ;) pewnie kucharzą co?? ;) Mój mi ugotował dwudaniowy obiad , dał prezencik a wczoraj winko i miałam pobroić ale zasnęłam a dziś już post.

Susana idę jutro ciekawe cy coś wniesie badanie w tak późnym czasie. Nie wiem idę i się przekonam.

Tęczowa do kogo chodzisz?

Hej dziewczyny weszłam na sekundę zobaczyć czy ktoś coś napisał. Byłam pewna ,że każda mężem się zajmuje ;) pewnie kucharzą co?? ;) Mój mi ugotował dwudaniowy obiad , dał prezencik a wczoraj winko i miałam pobroić ale zasnęłam a dziś już post.

Susana idę jutro ciekawe cy coś wniesie badanie w tak późnym czasie. Nie wiem idę i się przekonam.

Tęczowa do kogo chodzisz?
Bea chodzę do Jadwigi Homy

Tęczowa
"złoty zestaw: to u mnie mleczko pszczele + inofem + koenzym Q10:)

Strawbelka
Będzie git, choć wiem, że chyba wolałabyś żeby coś wyszło...tzn,że były zapchane i je udrożnili:)

Tęczowa
"złoty zestaw: to u mnie mleczko pszczele + inofem + koenzym Q10:)

Strawbelka
Będzie git, choć wiem, że chyba wolałabyś żeby coś wyszło...tzn,że były zapchane i je udrożnili:)
A, to muszę sonie ten inofem jeszcze sprawić :)
Ale tyle juz biorę tych suplementów ze sama jestem przerażona..
Bierzecie coś ochronnego na wątrobę ?

A ten złoty zestaw to chyba przy pozytywnym teście sie odstawia, nie?

reklama
tęczowa a napiszesz jakie miałaś zestawy przy wszystkich 4 ciążach? encorton w sumie mały ale jak nic ci nie wyszło... jabym zrobiła na twoim miejscu badanie jak nafoczka pisze allo mrl komorki nk!
nafoczka ty u przybycienia mialas badane allo i mialas dobre, że nie zlecil szczepien?
ja sie staram od 2014 od tamtej pory 4 staraty i jedna przed ciaza donoszona w 2011 tylko dwa razy na zestawie i sie nie udalo
Dziewczyny tak mi do glowy przyszło czy jest ktos kto donosil ciaze bez szczepien dwa razy poraniajac na zestawie?

Do góry