reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny czy Wam też od Encortonu "puchnie ciało"? W sensie w dziwny sposób tyjecie? U mnie waga nie drgnęła, ale ubrania za ciasne i brzuszek mam [emoji15]
Moja waga taka sama, ale brzuch taki wydetyci jakis taki tlusty. 2 tyg temu chodzilam w koszuli ktora byla luzna, a teraz na brzuchu nie moglam jej dopiac. Jak foka sie czuje:(

reklama
tak ja jestem na plusie i jestem opuchnieta

czarna_mala ja tak miałam, choć kilogramy też pojawiły się. Ale fakt, spuchło mi ciało, po odstawieniu już było ok, ale trwało to miesiąc.
Uff nie jestem sama ;)
Moja waga taka sama, ale brzuch taki wydetyci jakis taki tlusty. 2 tyg temu chodzilam w koszuli ktora byla luzna, a teraz na brzuchu nie moglam jej dopiac. Jak foka sie czuje:(
Ooo to to, dokładnie o tym piszę [emoji17]

A jakie dawki przyjmujecie? Może to 10mg to za dużo dla mnie, bo ja nawet 50kg nie ważę :)

Ja 10, bo ta dawka to chyba minimum.
Wyczytalam ze przy encortonue trzeba lykac potas, bo on go usuwa. Trzeba tez wieksze ilosci wapnia i d3, bo moze powodowac osteoporoze.

Hej
Lumia, dzięki, że mnie wywołujesz :-), jestem :-)
Nafoczka, nie pisałaś nic ostatnio o wizycie a tak sobie myślała, czy ta odwrócona fala jest jeszcze u Ciebie? Miałaś jeszcze usg?
Fondie, raz są wymioty a raz ich brak, nie stresuj się! czwartek już za 3 dni. Ty idziesz do tego samego gabinetu co chodzisz tylko do kogoś innego czy idziesz zupełnie gdzie indziej?
CzarnaMala, ale z Ciebie chudzielec!!! :-p:rofl2:
Susana, Strawbelka, Lumia, Arda, Bea25ta jaki plan na następny i ten cykl. Bo ktoś tu musi się wreszcie pochwalić dwoma kreskami.

Ja dziś byłam w szpitalu odebrać wynik z posiewu, no i oczywiście stres, bo tam napisali, że pałeczki kwasu mlekowego liczne, leukocyty liczne, bakterii typu Drożdż, nie stwierdzono, innych bakterii brak. Poszłam z tym wynikiem do poradni przyszpitalnej (tam mi kazała lekarka z oddziału). Oczywiście się zestresowałam tymi leukocytami, odstałam tam w kolejce 2,5 h, a lekarka mi powiedział, że posiew prawidłowy, bakterii brak, crp mam poniżej 2 więc nie ma stanu zapalnego i że wszystko jest ok. Zrobiła mi usg, żeby sprawdzić serduszko tylko i znów widziałam mojego Małego Chłopca, co mnie kopie od pół godziny jak leżę na tapczanie :-)

Pozdrawiam Resztę niewymienionych Dziewcząt!!!!!

Doris zupelnie gdzie indziej. Super, że ok wszystko. Powiedz mi kiedy słychac serce na tym detektorze tetna?

Doris, ja za tydzien ide na ta droznosc, a jak wroce to bede sie bzykac z mezem ile wlezie:p
Kupilam jakis wspomagacz co poprawia ruchliwosc plemnikow.
Biore wiesiolek i koenzym Q10 i jest pieknie;)

Doris najwazniejsze ze wszysto u Ciebie i z Malutkim w porzadku. Wynikami nie ma sie co stresowan na zapas bo my widzimy na nich jedno a lekarze inaczej je interpretuja.

reklama
Fondie, ja usłyszałam (z trudem, bo ciężko było znaleźć 10 tyg i 4 lub 5 dni wg OM ale moja ciaża trochę starsza wg usg), detektor mam sonoline B
Strawbelka, a dobre to mleczko pszczele? Ile się tego zjada?
Liluli, tak jak mówisz, stres niepotrzebny dziś był

Do góry