reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dr w klinice nieplodnosci powiedzial, zeby dac sobie spokoj z suplementami, bo wyniki sa w normie i suplementy tego nie zmienia wiec mamy przerwe. Mojemu pomogla operacja, bo tam tkwil problem.

Dr w klinice nieplodnosci powiedzial, zeby dac sobie spokoj z suplementami, bo wyniki sa w normie i suplementy tego nie zmienia wiec mamy przerwe. Mojemu pomogla operacja, bo tam tkwil problem.
Arda
A jaką miał operację?

Doris
A może jakieś zrosty mam i się zarodek przez to zle rozwija?

Zylakow powrozka nasiennego. Startowalismy z 5mln i 4% takze postep jest mega duzy jak na nasienie.

Susana, moja lekarka twierdzi, ze warto histero zrobic dlatego powtarzam.

Zrob zrob Susana, nie zaszkodzi, a przynajmniej nie bedzuesz sie zastanawiac czy cos tam jest nie tak. No i jak jeszcze na NFZ.

dziewczyny od ktorego tygodnia kupuje sie detektor czy jak sie to zwie z sensie kiedy slychac tetno przez detektor? ile to wogole kosztuje doris kiedy kupilas?

Cześć Dziewczynki:)
Doris
Dobrze,że już wiesz,że wszystko ok. Bedzie Aleksander? Oleg?;)

Susana
Przykre to wsztsko, ale tak jak sama piszesz dobrze,że przynajmniej sama się oczyściłaś.

Fondi
Czyli na 11 zaciskamy kciuki:)

Arda, Strawbelko, Czarna Mała
:)

Beata
Bardzo Ci dziękuje, za ten termin w Łodzi, ale nie skorzystam:);**** niech innej się przysłuży:)

Ja dziś byłam u gin. I tu mam pytanie, bo niby zrozumiaam ale teraz zaczynam sie zastanawiać:p
Zapytałam, że patrząc na moje wyniki kariotypu kosmówki i histopatol. to kiedy widzi możliwość zielonego światła i powiedział ,że jak dla niego to od następnego cyklu mogę rozpocząć działać - czyli?:p że teraz czekam na @ , mam cykl, dostaje znów @ i zaczynam?:p kurde ,a takie oczywiste mi się to wydawałło bedąc w gabinecie:p

Powiedział,ze jak tylko pobiorą mi krew do kariotypów to zaczynamy działać:) - on tak to widzi:) A ja się zastanawiam czy nie porobić sobie jeszcze jakiś badań - allo mlr, nk...itp.

No i teraz jak was czytam - to wiem,że zapomniałam spytać o histeroskopie;( czy mam robić...ehhh

reklama
Cześć Dziewczynki:)
Doris
Dobrze,że już wiesz,że wszystko ok. Bedzie Aleksander? Oleg?;)

Susana
Przykre to wsztsko, ale tak jak sama piszesz dobrze,że przynajmniej sama się oczyściłaś.

Fondi
Czyli na 11 zaciskamy kciuki:)

Arda, Strawbelko, Czarna Mała
:)

Beata
Bardzo Ci dziękuje, za ten termin w Łodzi, ale nie skorzystam:);**** niech innej się przysłuży:)

Ja dziś byłam u gin. I tu mam pytanie, bo niby zrozumiaam ale teraz zaczynam sie zastanawiać:p
Zapytałam, że patrząc na moje wyniki kariotypu kosmówki i histopatol. to kiedy widzi możliwość zielonego światła i powiedział ,że jak dla niego to od następnego cyklu mogę rozpocząć działać - czyli?:p że teraz czekam na @ , mam cykl, dostaje znów @ i zaczynam?:p kurde ,a takie oczywiste mi się to wydawałło bedąc w gabinecie:p

Powiedział,ze jak tylko pobiorą mi krew do kariotypów to zaczynamy działać:) - on tak to widzi:) A ja się zastanawiam czy nie porobić sobie jeszcze jakiś badań - allo mlr, nk...itp.

No i teraz jak was czytam - to wiem,że zapomniałam spytać o histeroskopie;( czy mam robić...ehhh
Następny cykl czyli jajeczkowanie po najbliższej@ .Tak to rozumiem

Do góry