reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej.

Fondie mam nadzieje ze wizyta tego 12 bedzie udana i bedziesz znala wiecej szczegolow.

Susana ciesze sie ze organizm sam sobie poradzil, jak kolwiek to brzmi!
I zaciskam kciuki co do histero jesli niema ona skutkow ubocznych podjelabym sie tego.

Lumia jesli powiedziala zeod nastepnego to znaczy ze po @ mozecie juz zaczac sie starac
A powiedz mi jak nazywa sie badanie ktore wykrywa NK?
Wiesz zastanowilabym sie nad badaniami, zawsze bedziesz miala pewnosc

reklama
Chyba nie obejdzie się bez telefonu do gina;P

Julia
To chyba wystarczy powedzieć ,że chcesz zrrobić badanie nk - natural killers:)

Hej.

Fondie mam nadzieje ze wizyta tego 12 bedzie udana i bedziesz znala wiecej szczegolow.

Susana ciesze sie ze organizm sam sobie poradzil, jak kolwiek to brzmi!
I zaciskam kciuki co do histero jesli niema ona skutkow ubocznych podjelabym sie tego.

Lumia jesli powiedziala zeod nastepnego to znaczy ze po @ mozecie juz zaczac sie starac
A powiedz mi jak nazywa sie badanie ktore wykrywa NK?
Wiesz zastanowilabym sie nad badaniami, zawsze bedziesz miala pewnosc
mnie immunolog kazala zrobic immunofenotyp na nk

Chyba nie obejdzie się bez telefonu do gina;P

Julia
To chyba wystarczy powedzieć ,że chcesz zrrobić badanie nk - natural killers:)
Lumia
Te badania na nk są bardzo różne .
Podstawowe ok 70 zł któraś z dz. robiła .
Ja robiłam takie rozbudowane nazywało się subpopulacja limfocytów .
Tam są wtedy nk ,aleti takie też oznaczenia limfocytów cytotoksycznych .Płaciłam 200 zł .

A jakie nalepiej zrobic? Takie za 70zl juz jest wiarygodne? Czy zawsze juz sie bierze te rozbudowane?
Albo pytanie takie czy jakies inne badanie (jakie)jesli wyjdzie zle jest wskazaniem do zbadania NK? Mam nadzieje ze mnie rozumiecie

reklama
Susana
Dziękuje,
a co więceej się dowiemy z tego rozszerzonego pakietu?

Strawbelko
Nie pomogę;(
Lumia
Mnie moja ginka wysłała na zrobienie tego badania do instytutu reumatologii w Warszawie i tsm takie akurat tylko robią .Ja nk mam na poziomie 9 jedni lekarze mówią że jest ok inni że nk powinno być na poziomie 5 % (Wójtowicz tak powiedział )Wszystkie pozostałe pozycje czyli limfocyty cytotoksyczne te które są złymi podobno , mam podwyższone .

Do góry