reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny
Miałam przerwę w pracy i poleciałam do mojej ginki .
Mówi że macica oczyszczona .
Wygląda jak na trzeci dzień miesiączki .Dobrze że się obeszło bez zabiegu .Tylko ciąży szkoda ....
Nie mam zawiele czasu .....
Miałam rodzić we wrześniu a 6 września kończę 40 lat .....
Jakoś trzeba zapomnieć i działać dalej .
Dziewczyny ten intralipid bierzecie co równe 4 tygodnie ?
Czy co miesiąc .Bo nie wiem jak z następnym
Ja biore co 4 tyg. Ale jak wezmiesz za miesiac to nic sie nie stanie chyba.

reklama
Doris jak się czujesz?

Strawbelka dostałaś@?
Dupka brałaś na wywołanie?

Arda czekamy na wyniki

Dostalam wiadomosc na priva.
Dupka nie bralam, bo dzuewczyny z watku iui odradzily, bo powiedzialy ze moge znow sobie zablokowac i lepiej juz poczekac az sama przyjdzie.
Czekam cierpliwie.

mnie immunolog powoedziala ze organizm pamieta intralipid 4tyg potem jakby wogole go nie bral wiec nie wiem ja biore co rowne 4tyg

Strawbelka, tak, sa dzisiaj, bo to podstawowe badanie z morfologia.

Susana, fajnie, ze po wszystkim. Oczywiscie zal i smutek tez jest, ale lepiej tak niz z zabiegiem. Ja biore wlrew co 4 tygodnie dokladnie. Zawsze w piatek ;)

Leżę w tym szpitalu i normalnie juz nie wiem co mam z nudów robić. Internet, książka, gazeta i juz wszystko przerobilam. Spałam tez ze dwie godziny, bo strasznie mnie głowa bolała, niestety nie przeszło wiec poprosiłam o paracetamol. jest trochę lepiej. Słychać płacząc noworodki i tak sobie myślę że tak bardzo chciałabym juz mieć mojego Olisia obok. Czuję kopniaczki coraz lepiej no ale też czuję że czasami brzuch mi się napina. Jutro wypuszczają mnie do domu 

15 mam intralipid kolejny .
Pod koniec lutego wyniki z mthfr , v leaden i trombofili .
Jak wyjdą żle to clexsn 0,6 .
Zobacze .Może bedzie wpadka hehe

reklama
Do góry