reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Arda a dobrze czujes sie po tym intralipidzie.
Ja mam wrazenie ze po wlewie mam spuchnieta buzie. Zawsze jak zejde z lozka i spojrze w lusterko to mam kwadratowa buzie.
Ostatnio tez bardzo zle sie czulam, bolaly mnie oczy i troche mi sie w glowie krecilo. Balam sie ze nie dojade do domu i gdzies sie przewroce.

reklama
Doris
Oby to był fałszywy alarm to wszystko .
Ja dziś krwawię jeszcze delikatnie .

Mnie po pierwszym intralipidzie bolała strasznie głowa .
Nie wiem jak będzie następnym razem .
Czy wy bierzecie intralipid w jakimś określonym dniu cyklu? Bo podobno najlepiej zaraz po owu podawać?

Doris zazdroszczę :D Kurcze jak ja chciałabym już działać . Fotkę dostałaś? Pokarzesz? Ja chętnie na dzień dzisiejszy będę cieszyć się Twoją i innych ciążą i cierpliwie na ile się da poczekam na swoją ;)

Susana ja nie mualam zalecen zeby brac w okreslonym dniu cyklu. Biore co 4 tyg.
Nic nie slyszalam ze najlepiej przed owu.

Jak ja Wam dziewczynki zazdroszcze tych brzuszkow ale tak pozytwnie bo mi to daje nadzieje ze nam wszystkim sie uda :-*

mnie tez glowa bolala po intralipidzie ale najgorsze bylo latanie do ubikacji tez tak mialyscie ? co chwile babke wolalam ze ide sikac. Ja slyszlam ze co 4 tygodnie trzeba tylko tyle wiem

Kwiatuszekk prosze jeszcze jeden przepis :-)

przepraszam ze zasmiecam na forum ale nie wiem jak w priv wyslac zdj..

Załączniki

• IMG-20160205-WA0005.jpg
    IMG-20160205-WA0005.jpg
    140,9 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG-20160205-WA0006.jpg
    IMG-20160205-WA0006.jpg
    216 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry