reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Co do Fondie, to nie o to chodzi ze ja nie wierzę, bo wierzę ale ja nie potrafilabym funkcjonować tak będąc w ciąży nic nie wiedzieć.
Strawbelka nie wydaje mu się ze to ma jakiś związek bo w szpitalu nie raz robią usg codziennie i nawet dwa razy Dziennie jak coś się dzieje

reklama
Dziewczyny a ja tak kiedys zastanawialam sie nad ta szkodluwoscia usg...moje ciaze konczyly sie zawsze dzien po pierwszym usg, nie wiem czy to ma znaczenie czu to tylko zbieg okolicznosci. Ale zawsze na drugi dzien bylo plamienie.

ja mialam tez tak raz ale tylko raz wiec pewnie to zbieg okolicznosci
Też tak raz miałam :( i potem gryzły mnie wyrzuty sumienia :(

Doris skąd jesteś? W Rzeszowie przy pobycie w szpitalu zrobią raz usg jak przyjmują na oddział potem już nie a badanie może z 2 razy chyba ,że się coś dzieje.

Doris, bedzie ok :)

Strawbelka, po usg moze byc vardziej widac krwawienie, ale brak usg niestety nic nie znpmieni..

Ja leze na kroplowce, a maz powtarza badania dzielny :)

Doris, bedzie ok :)

Strawbelka, po usg moze byc vardziej widac krwawienie, ale brak usg niestety nic nie znpmieni..

Ja leze na kroplowce, a maz powtarza badania dzielny :)
szkoda ze nie mamy intralipidu razem wszystkie ze strawbelka chociaz ja lezalam to tylko dwa lozka byly nie 3:)mamy blisko siebie a jednak daleko te daty:)

reklama
Do góry