reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej
Fondie gratuluje wizyty ale szczerze powiem,że nic nie rozumiem z tej Twojej wizyty. Ani pomiarów znów ani nic. Strasznie dziwny ten lekarz.
A ją pojechalam na IP bo niepokojące są te żółte uplawy i przy podcieraniu jak zobaczyłam różowa kropkę to panika.
Zostawili mnie na oddziale na obserwacji, pobrali mocz i krew i leże sobie.
Pewnie jutro mnie wypuszcza

reklama
Fondie super że serduszko bije i kropek się rozwija. Czytając opis to jak dla mnie też gin do wymiany. .. a 4,5tys. To pewnie wlee z tego ivig czy jakoś tak bo to tyle kosztuje....
Doris dobrze że pojechalas lepiej sprawdzić a mała z kim została bo twoja rodzinka zdaje się że jest na nartach?
Mnie już liersi bolą coraz mniej. Zastanawiam się czy nie lepiej jednak odstawić ten progesteron... sama nie wiem na ciążę nic nie wskazuje. ...

Moja Mala jest z teściową
U mnie to tak jakby byl y takie geste resztki luteiny pod barwione na różowo
Oczywiście w szpitalu nic więc patrzyli na mnie dziwnie, a USG wszystko oki, szyjka zamknięta trzyma

Fondie dobrze ze jestt serduszko i wsxystko ok ale nadal niewiele sie dowiedzialas.

Doris a Ty pewnie na wizycie porannej sie cokolwiek dowiesz. wiec pisz nam tu od razu wszystko.
jak sie czujesz?

Doris
Pisz zaraz rano co u was . .Lepiej dmuchać i chuchać na zimne .Też bym się wystraszyła na twoim miejscu .
Fondie
Dobrze że masz wizytę u jeszcze innego gina .No i z tego co ja liczę to jesteś w ósmym tygodniu a nie w siódmym .

dokladnie 7tydzien 3 dzien od miesiaczki jestem. czyli 8 tydzien zaokraglajac :) wiec wielkoscia by sie zgadzalo wszystko. a wrzucilam 7 tydzien bo tam byly wymiary co do dnia.
doris i jak ?

Ostatnia edycja:
Hej
Ja na oddziale, leżę i czekam na wizytę, nic mi nie dolega, wszystko ok. Ciekawe czy zrobią mi Jeszcze usg bo wczoraj miałam na kiepskim sprzęcie na IP.
Fondie, szczerze powiem ja nie nie rozumiem z tej Twojej wizyty, zresztą już z kolejnej. Jesteś już w 8 tc, a nie w 5 tc, a właściwie nie masz wiedzy ani dokumentów żadnych. 8 tc to już nie taka mala ciąża. Ja w tym czasie już od dawna wiedziałam ile ma zarodek, jak bije serce, jak duży jest pęcherzyk. Jakiś dziwny ten Twój lekarz. Jakbyś musiała odpukać tak jak ja jechać na IP tp nic by tam.nie wiedzieli. Ja bym zmieniła tego lekarza od razu, nawet bym się nie zastanawiała
Susana, a jak u Ciebie? Skończyło się?

Ostatnia edycja:
no to za tydzien mam u innej babki i zobaczymy i tak nikt.nic juz nie wymysli na tym etapie zostaje czekac. z cora w sumie na pierwszej wizycie tez wiedzialam wszystko. ale nie mialam zadnego leku ani problemow..nawet myslalam czy nie podejsc do tego lekarza co robil.mi usg co ci doris pisalam w 1ciazy ale tyle pieniedzy place za leki wizyty ..a ten lekarz i tak by mi nie pomogl z poronieniami wiec poczekam tydzien na ta wizyte u tej babki.
doris a mozna tak codziennoe usg robic to nie szkodzi dziecku ?jak bylam w szpitalu to mialam usg co 3dni czesciej nie chcieli robic ale ciaza miala 5 tyg (od miesiaczki )

reklama
Do góry